Horoskopski znaci koji stoje sa obe noge na zemlji

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
345.510
devojka-prolece-horoskop-830x0.jpg


Njima nije lako ni manipulisati niti ih prevariti, i veoma paze na osobu koja pokušava da ih obmane

1. Rak
Rakovi se ne pretvaraju da su neko ko nisu i uvek ostaju verni sebi. Oni podržavaju druge i iskreni su u želji za uspehom.
Rakovi se neće pretvarati da su srećni zbog vas kada dobijete posao iz snova ili pronađete savršenog partnera – oni će zapravo zaista biti srećni zbog vas.
Ovaj horoskopski znak teži da ne bude ljubomoran ili zavidan i siguran je u sopstvene uspehe. Rakovi prihvataju ljude kao sebi jednake.

2. Ribe
Ribe su prizemljene na način na koji vide vrednost u celom životu i čine ono što mogu za druge.
Ovi pojedinci imaju sposobnost da vide šta je ispod površine, a pošto su izuzetno intuitivni, ponekad znaju stvari o nekome koje i sama ta osoba ne zna.
Ribe su saosećajne i imaju tendenciju da budu nesebične u svojim postupcima. I šta god nekome treba, Ribe će pokušati da im pomognu da to pronađu.

3. Bik
Poznato je da su Bikovi jedan od najprizemljenijih horoskopskih znakova.
Ne opterećuju se izgledom i imaju tendenciju da reaguju na ljude na osnovu njihovog karaktera. Ovaj horoskopski znak je sav u samovanju, ali može da se prilagodi i zabavi.Bikovi imaju tendenciju da ne obraćaju pažnju na glasine i tračeve, radije formiraju svoje mišljenje na osnovu svog iskustva. Bik je razmišlja i sluša sopstvene instinkte.Oni znaju šta je najbolje za njih i ostaće pri onome u šta veruju, čak i kada drugi pokušavaju da ih ubede da greše.

4. Devica
Device razmišljaju pre nego što progovore i veoma su pažljive sa rečima. One ne žele da povrede nekoga ili započnu svađu samo iz zabave.
Lako je razgovarati sa Devicom jer su prisutne i zaista slušaju šta govorite.
One vode dubinske razgovore i pamte šta im se kaće, jer ne čekaju samo svoj red za progovore. Device možda znaju da su pametne, ali nemaju ogroman ego.

5. Jarac

Jarčevi imaju mnoge kvalitete koje ih čine prizemljenima: strpljivi su, odgovorni, mudri i praktični. Oni su tu kada je potrebno, ne osuđuju druge, a kada ih pitaju, daju odličan savet.Iako imaju divlju stranu, ona se ne izražava na štetu drugih. Jarčevi su prizemljeni, snažni i zaštitnički nastrojeni prema drugima.
Iako su ambiciozni, oni su i zahvalni za ono što imaju.

link
 

Back
Top