- Poruka
- 421.650
U astrologiji se određeni horoskopski znaci često povezuju sa određenim
Ovo su znaci koji imaju najkraci fitilj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeste kad mi nesto nije po volji ali vise znam da budem gundjalo i namcor.Ovnovi, Škorpije, Lavovi i Blizanci , javite se
Da li je tacno da vam je kratak fitilj kao što piše u tekstu![]()
koji si od ovih znakova?Horoskop najveća glupost koja postoji.
Ne i ne.. čak suprotno.Ovan
Prvi na listi je Ovan, znak poznat po svojoj vatrenoj prirodi. Ovnovima vlada planeta Mars, bog rata, što objašnjava njihovu sklonost da brzo i impulsivno reaguju. Oni su strastveni i kada se osete izazovom, njihova prva reakcija je borba, a ne bekstvo. Njihova direktnost i nedostatak strpljenja mogu ih dovesti do tačke ključanja brže nego što mnogi očekuju, piše Index.
JesteOvnovi, Škorpije, Lavovi i Blizanci , javite se
Moj otac je bio Škorpija i mogu reći da ovo za njega definitivno nije tačno.Ovnovi, Škorpije, Lavovi i Blizanci , javite se

A šta ti je kratko onda?sobzirom da mi je podznak lav moram da se osvrnem na lava i kazem da mi fitilj nije kratak![]()
pamcenje kad treba nesto da uradimA šta ti je kratko onda?![]()

Јесте.Ovnovi, Škorpije, Lavovi i Blizanci , javite se

Uh, dobro je, uplaših sepamcenje kad treba nesto da uradim![]()

ja sam stekao utisak da ti vise voilis zonu gde jedna varnica menja sve, od samog ffitilja da bi se plasilaUh, dobro je, uplaših se![]()
Istina, nije me baš lako poplašitija sam stekao utisak da ti vise voilis zonu gde jedna varnica menja sve, od samog ffitilja da bi se plasila![]()
Podznak su mi Blizanci. Imam.Lav
Lavovi kojima vlada Sunce su znak koji voli da bude u centru pažnje. Imaju veliko srce, ali i veliki ego, što može rezultirati brzim izlivima besa kada se osećaju zanemareno ili kada im se dovede u pitanje autoritet. Lavovi su ponosni i ne vole da ih izazivate, pa njihov kratak fitilj često proizilazi iz potrebe da sačuvaju dostojanstvo i dominaciju.
Blizanci
Iako je možda iznenađujuće, Blizanci mogu da imaju i prilično kratak fitilj. Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, ovaj vazdušni znak može brzo da pređe iz tihog razgovora u žestoku raspravu. Njihova dvojna priroda znači da mogu brzo da prelaze između emocionalnih stanja, a njihova sposobnost brzog razmišljanja znači da ponekad reaguju pre nego što razmisle o posledicama.

Nisu svi psihopate kao jarcevi, neki smo i spontaniTacno'e,...umesto kao mi ostali :
"tri put meri, jednom seci"!![]()
Nisu svi psihopate kao jarcevi, neki smo i spontani
Uvalim ti kruti, ljubavi
Mislim poljubac i maz po kosi