- Poruka
- 85.795
covek je akrobata sa recima..Ah....Uvek sam padala na prave reči.
covek je akrobata sa recima..Ah....Uvek sam padala na prave reči.
Hej..A ovo stvarno dobro zvuči .za tebe sam sve što trebam biti.
ima serija gde vampir ispija krv svojoj ženi da bi joj video sećanja, da je upozna bolje. haosRitual spajanja...![]()
aj sa emocijama ponoviznam te, znaš me. ti mi reci šta da kažem, a ja ću samo da ponovim, ali sa emocijama.
Romantično..ima serija gde vampir ispija krv svojoj ženi da bi joj video sećanja, da je upozna bolje. haos![]()
BDSM u najavi.Hej..A ovo stvarno dobro zvuči .
Sviša mi se da neko bude ono što ja želim.
Ja ću tvoju krv okusiti da bih te upoznala što bolje i da prodrem u tvoju dušu..ima serija gde vampir ispija krv svojoj ženi da bi joj video sećanja, da je upozna bolje. haos![]()
Ne bunim se. Ionako sma ja ćaknut prirodno, tako da mi to može postati fetiš. xDJa ću tvoju krv okusiti da bih te upoznala što bolje i da prodrem u tvoju dušu..
Mada delimično već jesam.Ja ću tvoju krv okusiti da bih te upoznala što bolje i da prodrem u tvoju dušu..
Tu smo isti...Prirodno udareni.Ne bunim se. Ionako sma ja ćaknut prirodno, tako da mi to može postati fetiš. xD
Šta se ti petljaš?pazi se kad pocne da ti gazi po mosnicama
![]()
Biće kao u filmu pulp fiction kad crnca tovare.pazi se kad pocne da ti gazi po mosnicama
![]()
Mene su na faksu govorili "Dečko, ala si ti bolestan". Šaljivim tonom , svakakoTu smo isti...Prirodno udareni.
Mene -čudak.Ne šaljivim tonom , naravno ..Biće kao u filmu pulp fiction kad crnca tovare.
Mene su na faksu govorili "Dečko, ala si ti bolestan". Šaljivim tonom , svakako![]()
Ah, pa zar to nije sjajno?Mene -čudak.Ne šaljivim tonom , naravno ..
Ili -koji si ti morbiditet!!
Ništa dok ne prodreš u svih sedam čakri...Prodirem ne samo u dušu, nego u sve otvore koji mogu da prime to što treba da prime.Uspešno lečim i otklanjam nevinost, iz žena isterujem zlo a uterujem dobro.Pa koja voli, nek' izvoli...![]()
VODOLIJA
Za Vodolije seks predstavlja spoj neobičnog, emotivnog i erotskog iskustva.
Veoma su preduzimljivi ljubavnici, predaju se bez zadrške, preferiraju originalnost,
nesputanost i određenu dozu egzibicionizma.
Obožavaju neobične poze, pa im odgovaraju partneri koji mogu da ih prate u njihovim ljubavno-seksualnim fantazijama.
Može da ih uzbudi i nečiji provokativni izgled.
Po horoskopu, Vodolijama u seksu najviše odgovaraju Blizanci i Vage.
Naravno..Ah, pa zar to nije sjajno?
Intervenišem.Gde pobeže neprilagodjena?
Mnogo si povezan sa vodom....Jao sve je tačno.Ja sam prava vodena nimfa i vodeni pas, erotski jako nabijena kombinacija. Zmaj od šipova mi nije ravan po libidu.
A Bliznakinje najperverznije, barem po mom iskustvu, to prelazi u bdsm, mada Vodolije znaju da iznenade po vatrenosti. Treba im samo malo elana da se razigraju.![]()
Gde intervenišeš?Naravno..
Poruka je automatski spojena:
Intervenišem.
Gde treba.Gde intervenišeš?
opet pobegao rob?Gde treba.