gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Oko mene se motaju redovno Lavovi, evo vec koji po redu je Lav, smesno mi, jel moguce?
Znaci bukvalno fatalno.
Ja bik
Znaci bukvalno fatalno.
Ja bik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De znam, al fino se druzimoPersido, o čemu se ovde radi?

Bik je ekstra, devica ubija.Ogovaraju te, Izzi.![]()
Mora da imas vodoliju u natalu ili rakaKako su strogi Manastirka i Analiticki.
Pravda za Ovnove i Bikove!
Meni su dragi svi ti rogati. I Jarac isto.
Imam Veneru u Raku.Mora da imas vodoliju u natalu ili raka
Ne fali nam ništa.A sta fali nama bikovima
Zasto bi vam nesto falilo materijalan ste znak necete zavrisiti na socijali a avatar ti je kao da imas 1000 kvadrata u nataluA sta fali nama bikovima
Aj mi prevedi na srpski te kvadrate?Zasto bi vam nesto falilo materijalan ste znak necete zavrisiti na socijali a avatar ti je kao da imas 1000 kvadrata u natalu
Daj da vidimImam Veneru u Raku.
Zasto bi vam nesto falilo materijalan ste znak necete zavrisiti na socijali a avatar ti je kao da imas 1000 kvadrata u natalu
Šta se smeješ?
Jel ti to dovodis u pitanje moje sposobnosti lovca na jelene kocka je bacenaNeš yebati bez natalne Analitički.
Je l‘ se i vi razumete u horoskop?Daj da vidim
Mda,..."avatar" je malo dete za mene!Manastirka sa ovim avatarom tako mocno i harizmaticno djeluje dajes moc ovoj temi nekako svaki komentar ti djeluje tako odlucan jak i kada nije
Pogledao bih vašu kartu vrlo rado.Je l‘ se i vi razumete u horoskop?
Odakle mi? Ima Meduza 22.Šta se smeješ?
Vadi lovu.
...a, -ti si Skorpion_ka...ahaaaa....zato ti Ribu,- ribas...Ok,...ribe su ribetine!
Neka mi "ribani" ne zamere.
Inače,...svi znaci kojima je izražajni ego su i te kako dobri u jednoj, možda i ključnoj stvari.A to je da su dobri prema sebi!
Odakle joj.Odakle mi? Ima Meduza 22.![]()