Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ako nam vera kaze da je covek iznad zvezda,kako onda mozete verovati horoskopu.Ovo pitanje je namenjeno svim vernicima ne bitno kojoj oni veri pripadali.
E BAS TI JE PITANJE DOBRO!JA MISLIM DA NE TREBA SVE DAVATI ZA ASTROLOGIJU,VEC NAM ONA SLUZI DA SE USMERIMO.JA SAM VELIKI VERNIK,ALI ASTROLOGIJA KAO NAUKA MI JE JAKO INTERESANTNA!IMA TU NECEGA.ZVEZDA UTICU NA COVEKA.DOBRO ZNAS KAKO MESECEVE MENE UTICU NA COVEKA...............SAMO TREBAMO IMATI GRANICU DOKLE SMEMO DA IDEMO NE TREBA SVE DAVATI HOROSKOPU.bog je taj koji nam odredjuje sudbinu :wink:
Astrologija se proucava i dokazuje,nema sta da se veruje ili ne veruje,mislim da ne treba da se poredi astrologija-proucavati ili ne i religija-verovati ili ne.Jedno sa drugim nema veze-vera je deo coveka.
I ne znam sto mnogi porede te dve stvari,kad uopste ne mogu da se porede.Zao mi je sto ste me pogresno razumeli
Svako ima svoje misljenje.
Caos