lukabeograd
Aktivan član
- Poruka
- 1.292
Nije loš golf ali je lada mnogo bolji izbor. Za 7000 nov auto pa to nema nigde sem u rusiji.
Ceo klip https://www.youtube.com/watch?v=SnH7YGav9xk&ab_channel=Russiaisoccupant
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije loš golf ali je lada mnogo bolji izbor. Za 7000 nov auto pa to nema nigde sem u rusiji.
Ne shvataj licno, ali golf bez elektronike nista ne vredi.Za srce si me ujeo.
Golf je najsavrsenije izbalansiran auto svih vremena. Najbolji all-around auto. I sto se tice dizajna, kao i prakticnosti. On ti je kao neka savrsena ravnoteza u prirodi.
Kazem da je u Americi strozija kontrola kada se auto pravi po pitanju bezbednosti, mislim za americko trziste i sam znas da su branici na primer ojacani i veci u odnosu na Evropu plus automobili imaju i dodatne migavce.Svakako ie bio kvalitetniji evropski od Tas-ovog golfa. (kabriolet nije pravljen u Sarajevu koliko se ja sećam)
Stalno je bilo polemike o tome šta se u Sarajrvskoj fabrici sve zakidalo da bi cena bila jeftinija.
Kako god, za to vreme, to je bio veoma pristojan auto u odnosu ba konkurenciju.
Provozaj 7-icuNe shvataj licno, ali golf bez elektronike nista ne vredi.
Probali su da naprave auto bez elektronike koji je daleko bio od nekog savrsenstva u voznji, vozio sam se u nekoliko golfova i poslednji je bio petica i jeste ide lepo i lezi ali elektronika.
Verujem ti, ali opet kazem, bez elektronike nista.Provozaj 7-icu
Kazem da je u Americi strozija kontrola kada se auto pravi po pitanju bezbednosti, mislim za americko trziste i sam znas da su branici na primer ojacani i veci u odnosu na Evropu plus automobili imaju i dodatne migavce.
VW ima istoriju grešaka i promašaja
Najčešći problemi koji se javljaju na Volksvagenovim vozilima
Fora je što je psotavo previše veliki da bi propao, previše ljudi zapošljava, ima dosta kooperanata, svi zavise od nejga, tako da će uskoiti u pomoć država, Evropska Unija, raznorazni hedđ fondovi, izvičiće ga.
Inače je zreo za banrkrot