Horor u Novom Sadu! Pitbul ubio svog gazdu!

Sve je do vaspitanja životinje. Imali smo jednog ogromnog rota u zgradi, najbolje vaspitano kuče koje sam upoznala - prestane da dahće kad uđe u zgradu. Svestan svoje veličine, neće da njuška šta to imaš u kesi.
Posle je živeo još jedan rot u prizemlju, imao je nekog malog prdavca kao drugara - opet dobar trik, da naučiš velikog kera kako da se ponaša sa malim životinjama.

Uglavnom je tako
Šta očekuješ od ovakvog bolida da mu pas bude socijalizovan
Ti vlasnici sa tim krupnim psima leče neke koplekse i kome to može biti lepo ???
GRUWce-GXs-AAycdj.jpg
To je ono: vidi kakvu zver mogu da kontrolišem => mnogo sam jak (i psihički ne samo ovako :mrgreen:)

Sve je do vaspitanja životinje. Imali smo jednog ogromnog rota u zgradi, najbolje vaspitano kuče koje sam upoznala - prestane da dahće kad uđe u zgradu. Svestan svoje veličine, neće da njuška šta to imaš u kesi.
Posle je živeo još jedan rot u prizemlju, imao je nekog malog prdavca kao drugara - opet dobar trik, da naučiš velikog kera kako da se ponaša sa malim životinjama.
Pitovi su podlozniji mentalnim bolestima od ostalih rasa, otud i ubijanje vlasnika.
Jednostavno kad pogledas te kucice u oci, vidis da nemaju mnogo u glavi.

Životinja je životinja, a ne ljudsko biće. Ako oćeš stvarno da neguješ biće napravi si dete.
Svoje životinje tretiram najbolje što mogu, ali ih ne personifikujem.
Što se tiče dece, čovek ih ne tretira kao što bi životinje jer se životinje uglavnom ne spremaju ni za kakav bitan društveni život kao što je slučaj sa "malim" ljudima.
Drskost nije jednako mudrost po pravilu.
Nijedan pas me nije do sad napao, što ne znači da neće, ali nije isto kad ti se u susre zatrči od radosti odrasli zlatni retriver i pudlica. Nije isto igrati se sa gladnim i sitim, spokojnim i nervoznim psom...
a pas oseća velike strahove kada ga "vlasnik" ostavi jer nema orjentaciju koliko dugo je par sati, a koliko čitav dan, naročito ako su izuzetno vezani. Tandara-mandara, pa i dalje izvolimo pse u krevete i za sofru kad se obeduje, i tome sve slično.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pitovi su podlozniji mentalnim bolestima od ostalih rasa, otud i ubijanje vlasnika.
Jednostavno kad pogledas te kucice u oci, vidis da nemaju mnogo u glavi.
Bukvalno. Pas koji malo malo pa mu se otkači da zakolje ukućane nije zdravo stabilan u glavu. Samo tako deluje, a u stvari je poslušnik. Bolje lud i blesav pas, koji je normalno veran ali ima zdravu volju koja nikog ne ugrožava.

Back