analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.207
Помодарство, недостатак свести, обезвређивање сопствених квалитета и вредности.
Kompleks nize vrijednosti jer po skolama djeci ne razvijaju svijest da postuju sami sebe i cijene kulturu kojoj pripadaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Помодарство, недостатак свести, обезвређивање сопствених квалитета и вредности.
Baš mi to palo na pametJel ovo važi i za ljude?![]()

Прво то полази од куће, па окружења, па медија, па школе.Kompleks nize vrijednosti jer po skolama djeci ne razvijaju svijest da postuju sami sebe i cijene kulturu kojoj pripadaju
Није ријеткост да се и у природи пас пари са вуком, али што је занимљиво, врло ријетко такви хибриди буду агресивнији од расе пса која је укрштена, скоро по правилу су повученији и плашљивији.Multikulturalizam je jedno a nasilje nad prirodom drugo, nemam ja nista protiv toga da svi zivimo u harmoniji al zivjeci kao zdrava bica i postujuci prirodu i njene zakone.Ali problem nas ljudi sa Balkana je sto se jesmo otudjili od prirode i njenih zakona ali mnogo manje nego zapadnjci.Mi smo sve te krvolocne pse uvezli sa zapada da bi bili u trendu i in zbog kompleksa nekih.Ti psi koje mi smo uveli od 90 ih na Zapadu postoje vjekovima pa Doberman je njemacki pas koji je tamo vjekovima star i koji je sluzio da brani dvorove i kuce lordova po zapadu od pljackasa zato je krvolocan.
Da bi shvatila koliko su otudjeni od prirode najbolje govoru podatak da na zapadu imas ljude koji uzmu vuka muzjaka i pare ga sa zenkom od Dobermana ili Vucjaka ili Rotvajlera oni to zovu hibridnom rasom polu vuk i polu pas.
Koji to normalan covjek moze da radi ?
Eeeeej pa to su bolesnici sta ce naredno da izmisle da pare ljude i zivotinje a nasi bi i to prihvatili samo ako je to trend i moda sa zapada piiiiii i fuj
Jedini koji ovde lupeta si ti.Daj ne lupetaj, bila je gomila slucajeva.
Znači, ipak nije bio njegov gazda, pas ga je tolerisao zato što je bio član porodice.Ili ga je kupio kao odraslog za borbe, ili nije uopšte bio njegov gazda.

Kog psa ti imaš?Mijesanci su krvolocni psi,sto je vise rasa izmjesano to je pas krvolocniji i nepouzdaniji
Ako je jedan pas mjesavina 4 rase krvolocniji je i ima nestabilniju psihu od psa koji je mjesavina npr 2 rase,imate pse koji su mjesavina 4 rase i to je bolesno al to su bolesnici mijesali jer im zakon dozvoljava
I kod mene je bio isti slučaj, on jadničak samo spusti glavu i zažmuri, a onajOva pitica je najveća beba i takva maza, a doslovno je teroriše ova debela sa slike br 2.
Ovako stoji:Imaš informacije?
Piši.
Kog psa ti imaš?
Pit bulovi su idealni psi ,,,ne laju, ne linjaju se, jedina im je mana sto dolazi do borbi. Ko ima pita koji nije agresivan dobro prolazi.što bi neko držao pitbula?? ne razumem
Што је доказ да преовлада вучја природа !Није ријеткост да се и у природи пас пари са вуком, али што је занимљиво, врло ријетко такви хибриди буду агресивнији од расе пса која је укрштена, скоро по правилу су повученији и плашљивији.
Pit bulovi su idealni psi ,,,ne laju, ne linjaju se, jedina im je mana sto dolazi do borbi. Ko ima pita koji nije agresivan dobro prolazi.
А ко каже да то није био сукоб оца и сина који је разрешио синов пас?Ovako stoji:
U Novom Sadu pit bul usmrtio 56-godišnjaka, uhapšen njegov sin, vlasnik psa
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su G. B. (2000), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio teško delo protiv opšte sigurnosti.
On je vlasnik psa rase pitbul koji je noćas, u porodičnom stanu, usmrtio pedesetšestogodišnjeg oca osumnjičenog.,,,,,,,,https://rtv.rs/sr_lat/vojvodina/nov...a-uhapsen-njegov-sin-vlasnik-psa_1554654.html
Nisam nikad imao pit bula ali sam bio u kontaktu sa njih oko 5 i uvijek su bili dobrocudni, umiljati . Znam da su cesti slucajevi napada na ljude ali ja to nisam licno vidio vec sam vidio suprotno od toga a napadale su me neke druge rase, tornjak, vucijak, dalmatiner, nikad ozbiljno na srecu bez ujeda.Prica radi price koja ljude bi da ubijedi kako su oni bezopasni cak sta vise to nisu ni psi vec andjeli, toliko puta ispricana prica,zasto ne prihvatiti istinu da su to agresivni krvolocni psi koje mozete drzati pod lancem neko vrijeme ali cud im krolocna ne mozete je promijeniti kao i svim americkim i njemackim psima
Ako nisu socijalizivani kako treba moze postojati problem sa njima kao u ovom konkretnom slucaju. Bio sam svedok kada je pit koji nije dobro dresiran napao na cane corsa, nije hteo da poslusa vlasnika da ne dodje do borbe i platio je glavom kroz koju minutu. Poznanik jedan uspeo je da se zatvori od svog psa, koji je krenuo da ga napadne, imao je dva ugriza ali je uspeo nekako da se otrgne, nije mogao da izadje iz boksa pozvao je svog brata i kolegu, dosli su sa puskom i ubili psa, u pitanju je bio dogo argentino.Pit bulovi su idealni psi ,,,ne laju, ne linjaju se, jedina im je mana sto dolazi do borbi. Ko ima pita koji nije agresivan dobro prolazi.
Nisam nikad imao pit bula ali sam bio u kontaktu sa njih oko 5 i uvijek su bili dobrocudni, umiljati . Znam da su cesti slucajevi napada na ljude ali ja to nisam licno vidio vec sam vidio suprotno od toga a napadale su me neke druge rase, tornjak, vucijak, dalmatiner, nikad ozbiljno na srecu bez ujeda.
Meni je to nevjerovatno da pas napadne vlasnika ali razumjem razlog, nedostatak paznje, prijateljstva, rijetko sa njima negdje odlaze, drze ih u kavezima ili zatvorene u stanu, tuku ih, izivljavaju se nad njima.Ako nisu socijalizivani kako treba moze postojati problem sa njima kao u ovom konkretnom slucaju. Bio sam svedok kada je pit koji nije dobro dresiran napao na cane corsa, nije hteo da poslusa vlasnika da ne dodje do borbe i platio je glavom kroz koju minutu. Poznanik jedan uspeo je da se zatvori od svog psa, koji je krenuo da ga napadne, imao je dva ugriza ali je uspeo nekako da se otrgne, nije mogao da izadje iz boksa pozvao je svog brata i kolegu, dosli su sa puskom i ubili psa, u pitanju je bio dogo argentino.
To su bili slucajevi koje poznajem, skoro cesto se desava da neko smrtno strada, pre par meseci u Hrvatskoj, sada Novi Sad, trebaju strogi zakoni i licencirani dreseri pasa koji nakon dresure izdaju dozvolu i oni su odgovorni ako taj pas napravi problem, jer neke rase nisu za igranje i moraju biti socijalizivani i dresirani od strucnih lica.
Moguce je da je i to . Nema jos detalja, da li je tu bio prisutan vlasnik to jest sin.А ко каже да то није био сукоб оца и сина који је разрешио синов пас?
Nemam psa ali zivim pored parka tako da ih svaki dan gledam.Najbolji izbor uvijek su psi tipa labrador ili bernardinac ili mali psi tipa dzek rasel
Jadna debela, ništa ne slutiPogledajte prilog 1580404
Ova pitica je najveća beba i takva maza, a doslovno je teroriše ova debela sa slike br 2.Pogledajte prilog 1580405

Вјероватно да је тако, или бар дјелимично утиче на карактер, али опет довољно да однесе превагу.Што је доказ да преовлада вучја природа !