mario80
Buduća legenda
- Poruka
- 44.981
Raspale jeftine plastične trafo stanice na dohvat prstića dece na svakom koraku u centru grada. Samo par stotina metara od skupštine i parkova vreba sigurna smrt!
Не, не, не схваташ, Марио је урадио баш што треба. Слика и постави тему на Крстарици. Јер прече је запљувати некога, него пријавити ово и сачувати нечији живот.Ja bih stao pored i zvao policiju zbog narušene bezbednosti.
Naterao bi ih da dođu, postave traku, naprave zapisnik.
Pa bi neko morao da reaguje.
Једнака срамота као и перачи шајбни преко пута Скупштине.
Tu dnevno prođu i policija i komunalci nekoliko puta, e sad što niko ne rešava problem...Ja bih stao pored i zvao policiju zbog narušene bezbednosti.
...kakva korist od kamera,Оно што ми није јасно је да видим да су орманчићи ударени, изубијани, али да су жице на месту. Барем овако на фотографијама не видим штету у том смислу.
Што ће рећи, нико не покушава да краде струју, него је бахатост у питању.
Шта ли раде ове разне камере које су покачили по улицама?
to bi moglo kad bi ziveo u normalnom i uredjenom drustvuJa bih stao pored i zvao policiju zbog narušene bezbednosti.
Znam. Ali takođe znam da moraju da izađu na teren po prijavi i da posle napišu izveštaj. Pa bi ih smarao opasno.to bi moglo kad bi ziveo u normalnom i uredjenom drustvu
obzirom da zivis u srbiji koju vode orangutani
nema od tog posla golog hurca
Неће ни маске довека... Већ неко време их врло мало људи носи....kakva korist od kamera,
u vrijeme korone i legalne maskiranosti...
Ovo su huligani ili je vetar pobarao .
I Bg na vodi se raspada koliko je to kvalitetno uradjeno i mocno.Sve pare su ulupali u beograd na vodi a ostatak se raspada.
Za tako nešto se na trulom Zapadu ide i iza brave!Raspale jeftine plastične trafo stanice na dohvat prstića dece na svakom koraku u centru grada. Samo par stotina metara od skupštine i parkova vreba sigurna smrt!
Pogledajte prilog 1273176
Da li se zna ko je odabrao baš dotični model, tj “proizvođača”? Garant neko kog zna AV kupio mašinu za proizvodnju plastike, pa onda mora da se kupuje domaće.I Bg na vodi se raspada koliko je to kvalitetno uradjeno i mocno.
Onda se nanišani nekom zamaskiranom kamerom, pa se dotični uhvati, pa onda vaspitne mere, pa haps, pa račun za štetu puta 10-20, čisto da drugi to ne bi radili.Ovo su huligani ili je vetar pobarao .
Kako da se ne raspadne kad je iz kućne radinosti nekog bliskog režimu?Ovu moju su opravili ali u masarikovoj nisu. Smešno je kako nema fizičkih oštećenja NIJE UDARENA prosto se raspala od nekvaliteta!
Pogledajte prilog 1273694
Pogledajte prilog 1273695
Pogledajte prilog 1273697
Kako smeš da podrivaš poverenje podanika i ovaca u AV? Samo narodni neprijatelji ističu i potenciraju takve sitnice. 🤣Onu što sam prvu fotkao su popravili kako stoje stvari sa masarikovom?