Horor filmovi

Pogledala sam prvu sezonu serije The Walking Dead... pa posle nisam gledala dugo jer vec pri kraju te sezone cela ta prica je postala uzasno dosadna....
Sad sam skinula drugu sezonu, pogledala 2 epizode...jedva... mislim da cu da izbrisem. Meni ovo nije pravi horor, a nije ni dobra drama jer me svi karakteri iritiraju - bas niko nije poseban ili zanimljiv i videla sam ih vec 100x po raznim serijama. I bas zbog toga me boli uvo sta ce se sa njima desiti tj kako ce napredovati prica. Uopste mi nije jasno zasto je toliko popularna serija...

Stari, ne tako dobro poznat film. Mozda nije cist horor, ali, je svakako film sa elementima horora. Glavni junak je klinac psihopata od 11 godina, ubija svaku porodicu koja ga usvoji!

Mikey

the_last_house_on_the_left01.jpg

Sta se snima od horora danas,i kakve gluposti gledam..ovo je nesto ipak najvrednije gledanja,i jedan od retkih rimejkova da je uspeo

the_devil_inside.jpg

Film je zaista lepo poceo i do pred sam kraj,tipa poslednjih 15ak minuta,zaista nisam kapirala zasto ima toliko losu ocenu....I onda se desio "kraj",koji u bilo kom normalnijem filmu ne bi naznacio kraj,vec bi posle toga postojalo jos makar pola sata filma,a ne da ostavi gledaoce u dilemi,sa nezavrsenom pricom...Da nije bilo toga,film bi bio vrlo solidan,ovako slaba 6/10

poster_triangle-3.jpg

Prica je delovala obecavajuce,medjutim,za razliku od filma iznad,kod ovog se provalilo da ce biti tesko,zamrseno,nejasno sranje posle 20ak min ili aj bolje da kazem pola sata...Vrlo konfuzan film,sa izuzetno glupo osmisljenom misterijom,koja moze da se dopadne samo onome koji je i kreirao film....Poenta je takodje potpuno besmislena i nelogicna...
3/10

U poslednje vreme gledao a vredno pomena:

- Absentia
- Le village des ombres, Francuska
- The Others, neprevazidjeno
- La Cara Oculta, Kolumbija
- Audition, Japan
- Coming Soon, Tajland
- Alone, Tajland
- Stephen King's Battlegroung, genijalno
- Peiseu, Koreja
- Ryeong, Koreja

Nov sam na forumu pa ne znam da li smem da ostavim linkove ka opisima filmova. Moderatori?

Pogledala sam prvu sezonu serije The Walking Dead... pa posle nisam gledala dugo jer vec pri kraju te sezone cela ta prica je postala uzasno dosadna....
Sad sam skinula drugu sezonu, pogledala 2 epizode...jedva... mislim da cu da izbrisem. Meni ovo nije pravi horor, a nije ni dobra drama jer me svi karakteri iritiraju - bas niko nije poseban ili zanimljiv i videla sam ih vec 100x po raznim serijama. I bas zbog toga me boli uvo sta ce se sa njima desiti tj kako ce napredovati prica. Uopste mi nije jasno zasto je toliko popularna serija...

seria je super a tvoj ukus se razlikuje od vecine ... ja sam odgledao prvu sezonu i mnogo mi se svidja mnogo me zanima sta je sapnuo onaj doktor kauboju pre eksplozije nemoj da neko napise bez spojlera
jer nisam siguran dal bi zeleo stvarno da znam pre nego li odgledam

the_last_house_on_the_left01.jpg

Sta se snima od horora danas,i kakve gluposti gledam..ovo je nesto ipak najvrednije gledanja,i jedan od retkih rimejkova da je uspeo

last house tolko mi je bio mucan prvi put kad sam ga gledao da sam ga ugasio posle onog mucenja u sumi jer me je zgadio
i posle dve godine odlucim da ga odgledam do kraja ... film je dobar mucan nije za svakog ali dobar

last house tolko mi je bio mucan prvi put kad sam ga gledao da sam ga ugasio posle onog mucenja u sumi jer me je zgadio
i posle dve godine odlucim da ga odgledam do kraja ... film je dobar mucan nije za svakog ali dobar

Ni blizu stepenu mucnosti kao ovaj
http://3.***************/_Y0Hvod1A_...s1600/i_spit_on_your_grave_poster-535x401.jpg

Trejler za film Truth

Iako na sajtu IMDB.com stoji fakt da je film trebalo izaći još prošle godine, za sada ni traga ni glasa od istog. Tačan datum izlaska se nigde ne može pronaći.
Bilo kako bilo, dok čekamo, možemo pogledati trejler za ovaj film. A pre nego što pogledamo, prvo da bacimo pogled na sama dešavanja koja nas očekuju.

- Dok je na odmoru u napuštenoj brvnari u sred šume, otuđena supruga se zaljubljuje u mrtvog pisca starih priča koje je našla. Pisac već dugo nije živ. Kada njegov duh počne uzvraćati osećanja, stvoriće se napeti ljubavni trougao, posle čega će se polako otkrivati laži i izdaje bračnog para.

Trejler za film:

Para entrar a vivir.
http://www.imdb.com/title/tt0477311/

Film koji je iz serijala Peliculas para no dormir.
Buduci da horori neretko za prostornu podlogu uzimaju nove kuce, useljenja i cudnost koja se javlja u novom prostoru, nije daleko bilo i sa ovim filmom.
osim sto u stanu nije doslo do useljenja.
Mladi bracni par dolazi na periferiju da pogleda stan, koji im se isprva ni ne dopada, ali ga obilaze na insistiranje zene za koju misle da je iz agencije.
Tu pocinje horor.
U napustenoj i preruznoj zgradi sa periferije.
Medju vriscima, u nevreme, u kisu koja sluti lose.
Koja je predznak. Najava.
Stoga, oni postaju zatocenici zgrade koju opisivah.
Zrtve zene koja je izludela od teznje da nanovo svoj prostor napuni ljudima.
Stanarima.
Od kako je zgrada iseljena ona vapi za stanarima, za drustvom, te ih zatoci.
Maltretira, vezuje, kinji.
Uverena da im je tamo dobro. Da su srecni.
Najstrasniji, i vrlo jeziv film iz serijala.

Odgledala sam jos iz pomenutog i Regreso a Moira.http://www.imdb.com/title/tt0460897/
Film sa nekom trilernom pricom, ne losom, ali ne ni blistavom.

I La habitacion del nino.http://www.imdb.com/title/tt0430164/
Vrlo dobar film. Lepa prica. lepe slike.

Takodje odgledah film koji me je opcinio.
Imago mortis.http://www.imdb.com/title/tt1054112/
Italijansko ostvarenje.
Umetnicko.
Sa dusom.
Za ljubitelje fotografije, nepropustivo ostvarenje.
Pruzice uzivanje.
Mada je vise triler sa nekim efektom horora.

Protagonista sa nadimkom Kalavera bez roditelja je, i kako bi isplatio skolarinu na studijama radi u arhivu na fakultetu.
Klaavera ima ostro oko, lepo, lako opaza, i pred njim se otvara prica.
Kroz zadatke na predavanjima da se prave fotografije na zadate teme, on blista, on zastrasuje, on nalazi tajno.

Dospeva do otkirca Tanatoskopa.
Do Naucnika koji je iz 17.veka i koji se bavim pitanjem fotografija, slika i pre no sto je fotografije postojala.
On s ebavi onim sto nastaje u mreznjaci oka. Sto se radja u poslednjem oblesku svesti kada covek umire.
Naucnik kako bi sto vise ispitao tu pojavi, pristupa sasvim brutalno ubijanju.
Mucenju.
Ali slike ostaju. Bleste u ocima umrlog. Izmucenog.
Lepo ostvarenje.
Lepa prica.

Preporucujem takodje.

Mrzi me da čeprkam po milijardu tema, nego iz prve ruke, da mi neko preporuči hororčinu, tešku? Da ima i krvi, i psiho, svegaa?
Već mi se smučilo, nagledao sam se horora, ali nijedan da sam se uplašio, ama baš nijedan.
Za onaj psycho od Hitckoka koga su svi hvalili, mogu reće da je žešća glupost, gledao sam sat vremena, malo više i ugasio kako je dosadan...
U poslednje vreme jedini bolji film je Triangle.. Ali meni treba nešto da me uplaši. :D

Mrzi me da čeprkam po milijardu tema, nego iz prve ruke, da mi neko preporuči hororčinu, tešku? Da ima i krvi, i psiho, svegaa?
Već mi se smučilo, nagledao sam se horora, ali nijedan da sam se uplašio, ama baš nijedan.
Za onaj psycho od Hitckoka koga su svi hvalili, mogu reće da je žešća glupost, gledao sam sat vremena, malo više i ugasio kako je dosadan...
U poslednje vreme jedini bolji film je Triangle.. Ali meni treba nešto da me uplaši. :D

http://www.imdb.com/title/tt1029234/
http://www.imdb.com/title/tt0435625/
http://www.imdb.com/title/tt0338095/

Drugi film sa liste je odlična preporuka.

Prvi film i nije toliko horor ,koliko teška drama sa nekim morbidnim shvatanjem religije (španska tradicija :mrgreen: ) elementima horora i nekim scenama koje su zaista mučne za gledanje.Generalno film nije loš,ali je težak za varenje.
Drugi predlog je odličan.Jedan od retkih filmova,koji je imao neku nisku ocenu od 5.7 ili 5.8,ako se ne varam manje od šestice, kada je pušten u promet a sada ima ocenu od 7.3 ,što je samo po sebi preporuka.
Surviving horor,ali za razliku od sličnih kao Pogrešno skretanje,ovo je inteligentan horor tog žanra,sa odličnom scenografijom.

Back