- Poruka
- 22.425
ja upravo zavrsila the walking dead...jel moze neko da mi objasni kako je ona klinka zavrsila u ambaru?..![]()
Pa uhvatili je valjda kao i sve ostale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja upravo zavrsila the walking dead...jel moze neko da mi objasni kako je ona klinka zavrsila u ambaru?..![]()
Pa uhvatili je valjda kao i sve ostale.

jok..svi vicu da nemaju pojma ko je ona i da je nisu oni uhvatili vec da je moguce da je Otis..il' kako se vec zove..ali i to je malo nemoguce pa me to sad bas interesuje..
Livide (2011) 8/10 (3) F
izbacili su novo ostvarenje,novo djelo ili zlodjelo...Svi koji su gledali À l'intérieur znaju o čemu se radi,dakle nije za svakoga,stavio sam F u smislu festivalac da ne bi opet neki zalutali blokbaster kokice preživač pogledao ovo čudo pa ostao zbunjen u smislu šta je ovo *ebote?!Izolir traka i atomska?!U pitanju je čistokrvni horor,jedna čudna priča o vampirima,kamera fenomenalna,atmosfera gotovo pa prži po ušima,sve to u globalu ostavlja solidan pečat.Iako sam se nagledao dosta smeća i B produkcije u jednom trenutku sam pomislio šta je ovde festivalski,međutim prevario sam se,ovo ostvarenje definitvno ima dušu,Alexandre Bustillo i Julien Maury su napravili solidan horor,ne tako upečatljiv,orginalan i brutalan kao À l'intérieur ali svakako vredan gledanja.
Otis je onaj debeljko sto je sa sejnom iso po lekove..on je odavno mrtava ta u ambaru je sofia..to je ona..ne mogu da docekam oktobar i novu sezonu
Gdje si ti?Uroš je nestao,sumnjam da je u zatvoruBas si me obradovao komentarom,ovaj film cekam od kada sam cula da rade na njemu!!Nisam videla da je izasao.

Kako srece da me hvata jeza ili neka vrsta straha dok gledam horor film.. Ovako su mi svi dosadni.. Kad sam bio klinac, nisam smeo da spavam nocu posle horora, chak mislim da sam i plakao jednom sa 8-9 god***, tad sam bar doziveo film na pravi nacin... Sad znam da je to samo film, i nishta ne osecam.. Bedak.
Uros....ne znam i ja ga trazim,treba sa njim nesto jako ozbiljno da prican,a ne mogu da ga nadjem.Tacnije Dark i ja ga trazimo,tako da,ako vidis,Urose-da se javis!!Gdje si ti?Uroš je nestao,sumnjam da je u zatvoruali ni tebe nema sa komentarima,gleda li se išta?!
![]()
Uros....ne znam i ja ga trazim,treba sa njim nesto jako ozbiljno da prican,a ne mogu da ga nadjem.Tacnije Dark i ja ga trazimo,tako da,ako vidis,Urose-da se javis!!![]()
Malo sam zauzeta oko foruma,ima dosta posla.Svrati!!!Nema vas kod nasSkinula sam par filmova,koje nameravam u miru da pogledam,ali bas sam upala u neku guzvu,pa ne stizem,a zao mi da upropastim neki dobar film,gledajuci ga u zurbi i preko volje
![]()

Kako koji forum??kog foruma?
Urosa sam videla na pdf tv pre neki dan..![]()
Pa,koliko smo vam poruka slali i reklamirali se i ovde 

Pa sto niste rekli da vam dam moj broj 

Jel izasao dobar snimak za The Woman In Black neki Brrip ali lep ne ono mutno nesto

Ja sam skinula neki r5 valjda,savrsen,kao dvdripPa sto niste rekli da vam dam moj broj
Evo javljacu se cesce
Horor nisam odgledao mesecimaJel izasao dobar snimak za The Woman In Black neki Brrip ali lep ne ono mutno nesto
![]()
![]()
Ja sam skinula neki r5 valjda,savrsen,kao dvdrip![]()
Ovo izgleda super
![]()

Cuo sam sve najgore da je najvece sranje al ja ipak jedva cekam da gledam Nije najveće ali neko sranje ipak jeste,kamera u prvom licu i ti fazoni,vrlo jeftina metoda ali izgleda još uvjek je iscrpna čim je zaradio toliki keš...Jel konacno izasao The Devil Inside?Cuo sam sve najgore da je najvece sranje al ja ipak jedva cekam da gledam
![]()