puter na glavi
Početnik
- Poruka
- 4
poslednji koji pogledah juche TAXIDERMIA
http://www.imdb.com/title/tt0410730
prvo mi beshe o radosti madjarski moderni film
pogledah trejler i sve to delovalo prilichno fino
dodushe razlike izmedju madjarskog britanskog i americhkog trejlera su me najvishe zabavile kao 3 razlichita filma.
madjari sasekli najgnusnije scene za reklamu
britanci se bavili preprichavanjem filma uz blagu dramatiku
ali zato americhki ohoho samo najnapeglanije scene uz onako bajkovitu muziku
teatralno uz pohvale raznih ljudi i magazina za koje nikad nisam chula
elem film:
neko je uzeo napravio spisak smrtnih grehova i uopshte tema koje bi izazvale shok
i onda po tome pisao scenario. tako da imamo pedofiliju prezderavanje povracanje snoshaj vrlo debelih ljudi vatru iz pishe klanje muchenje zivotinja onanisanje u prvom delu filma neprekidno itd. presele mi kokice a ja sam veliki ljubitelj kokica
i nisam nesht shokirana bila da je film snimljen pre 30 godina utisak bi bio drukchiji no
da ne bude da nije vredan gledanja kamera je super muzika takodje i ima dosta scena koje su odlichno uradjenje i to ne uzimajuci u obzir da je film madjarski.
http://www.imdb.com/title/tt0410730
prvo mi beshe o radosti madjarski moderni film
pogledah trejler i sve to delovalo prilichno fino
dodushe razlike izmedju madjarskog britanskog i americhkog trejlera su me najvishe zabavile kao 3 razlichita filma.
madjari sasekli najgnusnije scene za reklamu
britanci se bavili preprichavanjem filma uz blagu dramatiku
ali zato americhki ohoho samo najnapeglanije scene uz onako bajkovitu muziku
teatralno uz pohvale raznih ljudi i magazina za koje nikad nisam chula
elem film:
neko je uzeo napravio spisak smrtnih grehova i uopshte tema koje bi izazvale shok
i onda po tome pisao scenario. tako da imamo pedofiliju prezderavanje povracanje snoshaj vrlo debelih ljudi vatru iz pishe klanje muchenje zivotinja onanisanje u prvom delu filma neprekidno itd. presele mi kokice a ja sam veliki ljubitelj kokica
i nisam nesht shokirana bila da je film snimljen pre 30 godina utisak bi bio drukchiji no
da ne bude da nije vredan gledanja kamera je super muzika takodje i ima dosta scena koje su odlichno uradjenje i to ne uzimajuci u obzir da je film madjarski.
i ovaj lik:

!
?!
!

...ne znam ,ja sam na kraju ocekivao da se probudi onako u svojoj bljuvotini i skonta da je zestoko u gov*ima i da cemo gledati kako se iz njih vadi ,ili se nervirati zbog usra*og kraja ...ovako ostajem pri prvobitnom dojmu ...sumanut film ,na interesantan nacin

!