Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
poslednji koji pogledah juche TAXIDERMIA
http://www.imdb.com/title/tt0410730
prvo mi beshe o radosti madjarski moderni film
pogledah trejler i sve to delovalo prilichno fino
dodushe razlike izmedju madjarskog britanskog i americhkog trejlera su me najvishe zabavile kao 3 razlichita filma.
madjari sasekli najgnusnije scene za reklamu
britanci se bavili preprichavanjem filma uz blagu dramatiku
ali zato americhki ohoho samo najnapeglanije scene uz onako bajkovitu muziku
teatralno uz pohvale raznih ljudi i magazina za koje nikad nisam chula
elem film:
neko je uzeo napravio spisak smrtnih grehova i uopshte tema koje bi izazvale shok
i onda po tome pisao scenario. tako da imamo pedofiliju prezderavanje povracanje snoshaj vrlo debelih ljudi vatru iz pishe klanje muchenje zivotinja onanisanje u prvom delu filma neprekidno itd. presele mi kokice a ja sam veliki ljubitelj kokica
i nisam nesht shokirana bila da je film snimljen pre 30 godina utisak bi bio drukchiji no
da ne bude da nije vredan gledanja kamera je super muzika takodje i ima dosta scena koje su odlichno uradjenje i to ne uzimajuci u obzir da je film madjarski.

NvDEZpG5.jpeg

Film mi se svideo, uprkos veoma losim kritkama. Anne Hathaway je slatak i previse slatka za ovu ulogu, nekako mislim da bi neka malo "tvrdja" glumica bolje iznela ulogu. Film ima neke slabe tacke i zbog toga ocena 6.5/10
Kraj sam provalila vec na polovini filma, jer me je neodoljivo asocirao na The Others. Taj tip filma mi je vec prezvakan, ali kao sto sam vec spomenula film je Ok i uzbudljiv.

http://2.***************/_U28Fux-Bi10/SleFv2ct4RI/AAAAAAAAACI/Zt4oZexO8BU/s400/Brothers+Movie+Poster.jpg

odlican film :ok:

The Brothers ...ostaje mi samo da se slozim sa konstatacijom :) !

Moram ipak da dodam par sitnica ...ima malo mlacenja prazne slame ,medjutim kraj izvlaci ovaj film ! Sto bi rekli ( mudri ljudi ) ,konac delo krasi !

Naizgled samo jos jedan film o americkim ratovima ,jos jedan film o post-traumatskom stresu ,zalivskom sindromu ,cemu vec ...jos jedan film koji koristi Platonovu izreku ( "Samo mrtvi su videli kraj rata" ) ...medjutim ,u najboljem smislu do sada ...
Imao sam utisak da necu moci da ga odgledam do kraja ali me je taj utisak postepeno napustao ...odgledao sam ga i nisam se prevario ,da bih na kraju o njemu cak razmisljao kao odlicnom :ok: !

Poslednja izmena:
Bio sam vredan danas :) !

bad_lieutenant_image.jpg

Bad Lieutenant: Port of call-New Orleans

:eek::eek::eek:
Ovo mi je bila prva reakcija na film ...potpuno uvrnut !
Nikolu necu da komentarisem ,standardno zanimljiv :D ,a sto se samog filma tice :think: ...ne znam ,ja sam na kraju ocekivao da se probudi onako u svojoj bljuvotini i skonta da je zestoko u gov*ima i da cemo gledati kako se iz njih vadi ,ili se nervirati zbog usra*og kraja ...ovako ostajem pri prvobitnom dojmu ...sumanut film ,na interesantan nacin :ok: !

Serbian Scars

srpski-oziljci.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0892392/

Lele...Kakva kolicina gluposti i nelogicnosti na jednom mestu :dash:
1. Pocecu od glavnog glumca - ako je ono akcioni heroj,onda ja mogu komotno da glumim Konana.Da ne napominjem to sto nema veze sa glumom...
2. Potom mi ne ide u glavu zasto svi pricaju na engleskom(i to ocajnom engleskom,sem ovih originalnih Amera),ako su im likovi Srbi?
3. Zatim,scena u kojoj se nas "junak" oprasta sa ribom,posto treba da ide u SAD da se vidi sa burazerom i ona mu kaze:"Nemoj da pogines":eek: Pa covek ide preko okeana da se vidi sa burazerom,a ne u III svetski rat,curko :dash:
4. Njegova riba Muslimanka se na pocetku skriva od nasih pandura u sred Beograda.Zasto?Zato sto je Muslimanka,a ovde jos uvek vlada verska mrznja:roll: A ti radikalni Muslimani inace pricaju ekavicom
5. Srpski pajkani u uniformama cuvaju napustenu fabriku na Kosovu,u kojoj se krije siptarski terorista Drek(golubiji)
6. Onda totalno konfuzno objasnjenje porodicnog porekla glavnih junaka,sa sve slikom glavate Kineskinje,navodno njihove majke:eek:
7. Zatim riba u Cikagu,koja posle razgovora sa nasim "junakom" i njegove price o ranjavanju(dok mu otac previja ranu,deluje kao da ima opstipaciju),onako sva ushicena konstatuje:"Vau!Jos nisam upoznala nekog ko je bio ranjen":dash:
8. "Junak" srece svog polubrata,koji mu onako seretski,bez pozdrava,zakazuje susret u nekom kaficu za pola sata u sred bela dana.Naravno,u sledecoj sceni oni se srecu,ali gle,vec je pao mrak...Kako vreme leeetiiii
9. Siptarski teroristi,obuceni kao nindze,pokusavaju da kidnapuju "junakovu" dragu,koja se brani poznatom kafanskom tehnikom "piksla u glavu",posle cega napasnik leti iz kadra,kao da je udaren buzdovanom
10. Film su delimicno spasle bradavice(citaj:mitiseri) Jane Milic

Sramota me je i da dam ocenu za ovo sranje.Sto je najgore,ovo je sve sto sam pronasao u prvih 30-40 minuta filma.Sta je jos bilo do kraja,ne smem ni da pomislim,a film sam ekspresno izbrisao sa HD,da mi ne zauzima prostor bez veze

:zcepanje:

Hvala na upozorenju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back