trofazna
Aktivan član
- Poruka
- 1.332
ne znam dali je tema več bila...kad ste sa nekim u vezi posle kolko vremena spavate prvi put sa tom osobom i dali se to desi spontano ili se može predviditi...?nešto mi baš palo na pamet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam dali je tema več bila...kad ste sa nekim u vezi posle kolko vremena spavate prvi put sa tom osobom i dali se to desi spontano ili se može predviditi...?nešto mi baš palo na pamet![]()
U vezi ne mozes biti dok sa nekim ne spavas. Do tada je to samo natezanje a ne veza.
Znaci ako to ne spavanje potraje duze od 5-6 dana, nema tu srece. Obicno je neko drugi cese a tebi prodaje spiku fine cure.
ne znam da li je tema več bila...kad ste sa nekim u vezi posle kolko vremena spavate prvi put sa tom osobom i da li se to desi spontano ili se može predviditi...?nešto mi baš palo na pamet![]()
U vezi ne mozes biti dok sa nekim ne spavas. Do tada je to samo natezanje a ne veza.
Znaci ako to ne spavanje potraje duze od 5-6 dana, nema tu srece. Obicno je neko drugi cese a tebi prodaje spiku fine cure.
Znaci veza postoji ako se drzimo za ruke i poljubimo..zanimljivone znam dali je tema več bila...kad ste sa nekim u vezi posle kolko vremena spavate prvi put sa tom osobom i dali se to desi spontano ili se može predviditi...?nešto mi baš palo na pamet![]()
a mene interesuje
nakon koliko vremena provedenog s nekim
mozes smatrati da si s njim/njom u vezi?
oh.. samoubicu se
Znaci veza postoji ako se drzimo za ruke i poljubimo..zanimljivo
nista bez iznenadjenjaiz zasede![]()
Zavisi od toga u kakvoj je kondiciji... Dugoprugasi mogu duze da me jure...ne znam dali je tema več bila...kad ste sa nekim u vezi posle kolko vremena spavate prvi put sa tom osobom i dali se to desi spontano ili se može predviditi...?nešto mi baš palo na pamet![]()
Uvek se predvidi jer muškarci gutaju pogledom..iz očiju mu vidiš da hoće da te ka*a...kad ste sa nekim u vezi posle kolko vremena spavate prvi put sa tom osobom i dali se to desi spontano ili se može predviditi...?
ne znam dali je tema več bila...kad ste sa nekim u vezi posle kolko vremena spavate prvi put sa tom osobom i dali se to desi spontano ili se može predviditi...?nešto mi baš palo na pamet![]()
a možda je pitanje šta TI hoćeš, ne on.. ili šta OBOJE..Uvek se predvidi jer muškarci gutaju pogledom..iz očiju mu vidiš da hoće da te ka*akad god to bilo..
ja se izvinjavam, nisam znala da je tema več bila..jel treba sad da se ubijem mislim svašta
mozda si u pravu..nekako mi lepsha ona tema..Vidi ovog...Pusti je...vidis da se vratila monofazna....ko zna, mozda sutra osvane tema " Dali moze da se zatrudni na cosak od stola "?