Horizon Zero Dawn bi mogao dobiti PC verziju

Smarti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
32.137
1579276629803.png


Popularna i nagrađivana RPG igra Horizon Zero Dawn bi mogla prestati da bude ekskluzivna za PlayStation 4 i očekuje se da će biti objavljena za PC platformu. Ova zanimljiva vest stiže sa sajta Kotaku, koji izveštava da tri izvora bliska planovima kompanije Sony, potvrđuju ovo.

Ostale PlayStation ekskluzive, kao što su Death Stranding, Journey, and Detroit: Become Human, su takođe počele da se pojavljuju u PC ekosistemu. Guerrilla Games, koji je kreirao igru, je prvoklasni studio u vlasništvu Sonija i ovo bi bilo prvi put da studio ovakvog renomea kreira PlayStation ekskluzivu za drugu platformu.

Izveštaj sugeriše da će Horizon Zero Dawn stići i na Steam i na Epic Games Store, ali nije poznat datum kada će se ovo desiti. Horizon Zero Dawn je za PlayStation 4 objavljen 2017. godine, a igra je prodata u rekordnim količinama.

Izvor: Neowin
 
Horizon Zero Dawn na PC stiže ovog leta


Horizon Zero Dawn na PC stiže ovog leta


Guerrilla Games studio je objavio da svoju popularnu RPG igru, Horizon Zero Dawn, donosi na PC. Igra je do sada bila PlayStation ekskluziva, a na Steam platformu stiže tokom leta.

PC verzija igre će stići kao kompletna edicija, sa Frozen Wilds ekspanzijom, pored osnovne igre.

U intervjuu za PlayStation Blog, Hermen Hulst - šef PlayStation Worldwide Studios je govorio o odluci da se PlayStation igre omoguće za PC. On je istakao: "Mislim da je bitno da ostanemo otvoreni za nove ideje kako da više ljudi privučemo na PlayStation i da pokažemo ljudima šta propuštaju". On je istakao i da ovo ne znači da će sve PlayStation ekskluzive stići na PC, posebno ne na samoj objavi. Trenutno nema planova o objavi novih igara.

Steam stranica za Horizon Zero Dawn Complete Edition igru je već aktivna, za one koji žele da igru dodaju na svoju wishlistu.

Izvor: Neowin
 

Back
Top