Hong Kong na "ivici potpunog kolapsa"

Па шта с тиме, и нацисти су у време холокоуста развијали ракете као нико пре њих, руси су послали првог човека у орбиту али шта им вреди када су тог априла 1961ве "васпитно-поправни" логори у Сибиру још увек пуни људи а Стаљин се мртав шепурио у свом маузолеју - ох, извини "брате", заборавио сам да су за вас такозване "српске националисте" примери идеалног друштва Хитлерова Немачка, Совјетски Савез и НР Кина.
Godinama nam ovde sviras **** i hvalis Titovu demokratiju i komunizam,a sada se kao nesto ostris na nedostatak demokratije u Kini ? Onanises na Tita i "slobodu" govora u Jugoslaviji, dok istovremeno pljujes Kineze. :lol:
 
Опет ти понављам да је позивање на културна и технолошка достигнућа неке нације из ранијих историјских периода јако глупо. Поменуо сам ти Арапе са Блиског Истока који су били цивилизација пар екселанс у време док је Европа роптала у мрачњаштву средњег века, а гле сада су мигранти које сви пљују и који преко кукуруза трче у земље некада варварских Германа и Викинга. И уместо да ућутиш, ти и даље мислиш да ћеш да ме заieбеш, па наводиш да су Кинези знали за папир. А шта ћемо са овим:

Pogledajte prilog 614918
https://www.strogopovjerljivo.com/sadrzaj/drevni-artefakt-bagdadska-baterija-van-svog-vremena/

И, јел` посматра неко данашњe мигранте са Блиског Истока кроз сјај неких давно прохујалих векова? Наравно да не, већ дижу зидове због њих. Tако и о Кини можемо да причамо само о њој каква је данас, а то је ужасни стаљинистички капитализам где се радници максимално експлоатишу јер раде месечно за паре које радник у Америци добије за дан и при томе бивају малтретирани на бестијалне начине, где у фабрикама раде малолетна деца, где се врше експерименти на органима убијених затвореника, где су раднички синдикати забрањени и да не набрајам све те лепе ствари које пале вас тзв. "српске националисте".

Ja mislim da ih je RELIGIJA shebala, totalno.

I sad istu donose u Evropu.

Da razhebu i Staru Damu za 50-tak godina.

Dal je to sudbina il ko zna šta li je .............?
 

Back
Top