Honey and Clover

gost 11071

Veoma poznat
Poruka
12.237
Takemoto, Mayama i Morita su trojica siromasnih studenata umetnosti na Tokijskom univerzitetu.
Jedan dan, njihov profesor dovodi kod njih njegovu cerku Hagu-chan, koja se takodje bavi umetnoscu i upravo je upisala prvu godinu. Ona je talentovana i prelepa plavokosa devojka, ali izgleda mnogo mladje nego sto jeste. Takemoto u Morita se zaljubjuju u nju, s tim sto Takomoto to krije, dok je Morita konstanto koristi, na razlicite nacine, za svoja umetnicka dela.
Tu je i Ajumi, koja je treca godina i bavi se vajarstvom. Ona je beznadezno zaljubljena u Mayamu...

Prica prati pet likova i njihovih ljubavnih trouglova, trazenje posla, zavrsavanje fakulteta i trazenje sebe u svemu tome.

HoneyAndClover-KeyLS07.jpg

Fantastican anime,prica je lepo odradjena,mada mi je duga sezona bila mnogo bolja od prve. Humor je mnogo jak , a kad smo kod humora ... Morita je definitivno najjaci lik :lol: .Sve u svemu,jako dobar anime,definitivno je vredno gledanja. Enjoy!

Honey_and_Clover___Morita_by_sepphiroth.jpg

Poslednja izmena:
Waaaahh! Care! Hvala ti hvala ti hvala ti!!!!!

ja nisam znala da ima i druga sezona. WAAA!
Idemooo!

Inace, i meni je Morita najjaci lik.
Moze se reci da je on savrseni anime lik, pomalo je lud i nepredvidiv, a s druge strane ume da bude i vema ozbiljan, a i talentovan je umetnik.

Back