muzjak
Poznat
- Poruka
- 8.000
Ponos je suprotno od stideti se. Pod pritiskom društva ljudi homoseksualne prirode se neopravdano osećaju postiđeni i manje vredni kao ljudi. Nihove ljudske osobine su negirane i osećaju se odbačenima. Po ljudskim osobinama mnogi od njih su vrednija ljudska bića od onih koji ih napadaju i koji se snatraju "normalnima" samo zato što im se seksualnost uklapa u poželjne osobine koje masa propagira zato što im je tako usađeno vaspitanjem.Meni nije jasno kako neko moze Paradu ponosa, nazvati Paradom ponosa?! Ne znam cime se 'oni' ponose...nemam nista protiv njih, dokle god nemaju kontakta sa mnom; isto tako mislim i za crnce i ostale 'boje' i ne smatram se rasistom
Nisam neki vjernik, tj. ne padam u nesvijest od vjere, al' opet mislim da je to neka devijacija u mozgu, za koju je kriva Majka priroda![]()
Da bi nešto uradili za sebe, ljudi homoseksualne prirode moraju se izboriti za ljudska prava i prihvatanje tako što će drugima dati do znanja da postoje, da su među njima, a vremenom izmeniti psihički impuls zgražavanja onih koji ih odbijaju. Odnosno, naviknuti se na njihovo prisustvo kada parada više nikome neće padati u oči samo zato što je to parada homoseksualnih ljudi.
I sam jedna napomena. Ne postaje se heteroseksualac niti homoseksualac nikakvom propagandom. Ako je nešto u društvu bilo favorizovano, to je heterosualnost, dok je homoseksualnost bilo nešto sramno. U takvom društvenom miljeu, niko nije poželeo da bude homoseksualac, ali je bio suočen sa svojom prirodom. Prema tome, čak i da se propagira homoseksualnost, čovek ne može pobeći od svoje prirode.