ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Jel' ovo sad ironicno?
Ko se usudjuje vec u ovom drustvu to da prizna? Listaj u nazad pa ces videti misljenja ... ima da se sklopis![]()
Nece ih niko prihvatiti kad se sami skrivaju i stide.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' ovo sad ironicno?
Ko se usudjuje vec u ovom drustvu to da prizna? Listaj u nazad pa ces videti misljenja ... ima da se sklopis![]()
Mada, onako, ličim pomalo na lezbejku:
imam grube crte lica, promukao glas i muškobanjasta sam.
Da li to znači da je moj dragi *****?![]()

Hazardni xD:Dosta zena je u nekom periodu zivota imalo homoseksualno iskustvo ali ih to ne cini lezbejkama.
Kad su muskarci u pitanju to je vec druga prica.

Nisam znao da lezbejke delom lice na muskarce xD I ne degradiraj sebe toliko
Sta bi s jednakoscu? XD
Uvek citam to XD ... sta je to?

Puno je napisano ali ipak nije dovoljno receno da bi imali jasniji pogled u Ireninu glavu i njen kosmos. Sada smo procitali o iskustvu sa prvim muskarcem a kako pise, imala ih je jos mnogo vise - u masti; a u i stvarnosti?... nije jasno. U javi je Sasa na kraju bio taj koji ju je zadovoljio.
Zitat:
Tek nakon kontakta sa prvim mladićem, kao da je neka nepoznata, viša sila čula njen vapaj i oslobodila je pat¬nji - više nije razmiš¬ljala o Mileni na taj način. U njenom uzburkanom mašta¬nju bilo je mnogo muškaraca; u javi, međutim, sve do Saše, nije bilo nijednog koji bi je zadovo¬ljio.
U svakom slucaju Milena je otpala - seksualna privlacnost prema njoj... a Sasa mozda nije musko ... mozda nije ni zensko ... ? Sa ovim imenom(Sasa) je mozda autor namerno ostavio mogucnost da pricu usmeri u pravac u koji mu se momentalno dopada? To moze da radi ako prica nije autenticna tj. nije biografija. Bas bi me interesovalo - da li je ili nije? Ajd kazi![]()
Facit:
Irena se podala prvom koji ju je hteo kako bi seksualnost upoznala i svoju prirodu istrazila. Do sada nista neobicno ... prvi koraci u seksualan zivot nemaju uvek neke veze sa zaljubljenoscu(kako kod zenskih, tako i kod muskih... hm... mada kod zenskih mislim da ima vise...) a tek o ljubavi je prerano pricati - ljubav nastaje vremenom - mora da sazre da bi u njenoj aromi uzivali. Tako je to sa Irenom i Sasom.
Milena je bila devojka koja ju je fascinirala. Imala je sve ono sto Irena nije imala... sve ono za cime je ceznula. Prizeljkivala je da bude kao ona i mozda ju je posmatrala kao jedan deo sebe? Pomisao na to da je Milena sa nekim muskarcima i da nema kontrolu sta se desava sa Mileninim telom(nesto sto je i njeno) ju je opterecivalo... i td...
... nadam se da nisam puno lupala![]()

Nisi.
Sticajem okolnosti, znam da priča nema elemente autobiografskog.
A i nije priča, već deo jednog romana. Zato sam i naznačila da je "iščupano iz konteksta".
Saša je muškarac, ali kakav ... to je već druga priča. A treća priča, o njihovoj ljubavi, sasvim je ne-ljubavna.
Milena je jedna od onih harizmatičnih pojava koja privlači oba pola.
... a i Milenu isto privlace oba pola ...(?)
... ne-ljubavni odnos? onda sigurno sado-mazo... a i Milenu isto privlace oba pola ...(?)
Kako se zove taj roman? Ko je autor?![]()

Svaki ljubavni odnos je, u neku ruku, sado-mazo.
Ime autora i romana dobićeš na pp. I ostaje u diskreciji.![]()
A prvi sam pitao xDZainteresovao te autor. A jel bi više voleo da je autor žensko ili muško?A ja jos nisam dobioA prvi sam pitao xD

Svaki ljubavni odnos je, u neku ruku, sado-mazo.
Ime autora i romana dobićeš na pp. I ostaje u diskreciji.![]()

Zainteresovao te autor. A jel bi više voleo da je autor žensko ili muško?![]()

Nisi.
Sticajem okolnosti, znam da priča nema elemente autobiografskog.
A i nije priča, već deo jednog romana. Zato sam i naznačila da je "iščupano iz konteksta".
Saša je muškarac, ali kakav ... to je već druga priča. A treća priča, o njihovoj ljubavi, sasvim je ne-ljubavna.
Milena je jedna od onih harizmatičnih pojava koja privlači oba pola.
)Ajde daj sad nesto o Sasi (da drustvo iz romana bude kompletno)
Nema šta da traži na temi.Zainteresovao te autor. A jel bi više voleo da je autor žensko ili muško?![]()

Ne dam. On nije ni *****, ni lezbejka.Nema šta da traži na temi.

Hoću. Sve za tebe, srce.![]()
pa mislim bio bi red jer sam 4 bana popio od tebe jer sam ti pljovao tvoje pedere pa bar budi javni potparol pederaja

U ovoj kući, kad neko pljuje po ostalim gostima, obično bude izbačen.
Četiri, pet ... koliko god treba puta dok ne shvati da je pljuvanje zabranjeno.
A ako mu se drugi gosti ne sviđaju, ne treba ni da ih gleda, a kamoli da seda za njihov sto.
Nadam se da sam bila jasna.
Jesam li?![]()
To što ti ne razumeš je već tvoj problem. Edukuj se. Kako može biti opravdanje to što neko sere o onome u šta se ne razume.nisi jer ne razumem govor pedera molim te na srpski ako moze
nisi jer ne razumem govor pedera molim te na srpski ako moze
Боље ћутати и бити сматран будалом него проговорити и отклонити сваку сумњу.
Ma nemoj ga terati. Pa sa kime ćemo ovde da se prepucavamo? Njegovo je pravo da sere šta hoće. Može i da ubija homoseksualce po ulici ili u komšiluku. Onda će da ga banuju iza rešetaka, a on će da se pravda da ne razume Srpski, a onda će oni da ga prevaspitaju tako što ga stave mođu one koji ne biraju gde će đoku da ture. A možda on to već zna, pa samo srlja ne bi li dospeo u tu situaciju.Znas, voleo ne voleo gej populaciju na ovu temu se dolazi da bi se diskutovalo na pristojan nacin. Traze se validni argumenti za odbranu stavova. Osobe kao sto si ti, koje dodju samo da vredjaju, ne samo gej populaciju, vec i same clanove koji ovde normalno diskutuju nisu bas pozeljne. Ako nemas sta pametno da kazes bolje je ne reci nista.