Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: Baš lepo kako svi sem tebe treba da se leče od ovog, od onog :D
Mora da ti je divno u životu :)
E Глику, пријатељу мој кукавни.
Заплео си се ко пиле у кучине, нит имаш резона, нити духовитости, нит си дорастао за дискусију.
Млатараш лево и десно, просипаш фразе о неким једнакостима, не разликујеш нормално од ненормалног, важно само да је политички коректно, а такво је јер ти очекујеш да си га као таквог протумачио.
Да дивно ми је, увек и јесте тако било, моје чаше никада нису полупразне, моја је жена мени подршка, моја су ми деца узданица...
А теби је врхунац правде и среће подршка гејевима и кукњава према онима који су раздалеко од твојих уверења.
И теби ћу безецовати антигеј серум.
А и осећам да си босоглав, док стигне први контигент антићелавитиса на тржишта добијаш га у пакету са АГ серумом.

E Глику, пријатељу мој кукавни.
Заплео си се ко пиле у кучине, нит имаш резона, нити духовитости, нит си дорастао за дискусију.
Млатараш лево и десно, просипаш фразе о неким једнакостима, не разликујеш нормално од ненормалног, важно само да је политички коректно, а такво је јер ти очекујеш да си га као таквог протумачио.
Да дивно ми је, увек и јесте тако било, моје чаше никада нису полупразне, моја је жена мени подршка, моја су ми деца узданица...
А теби је врхунац правде и среће подршка гејевима и кукњава према онима који су раздалеко од твојих уверења.
И теби ћу безецовати антигеј серум.
А и осећам да си босоглав, док стигне први контигент антићелавитиса на тржишта добијаш га у пакету са АГ серумом.

:roll: Jadna deca koja će da odrastaju u takvoj sredini...
Iskreno me uopšte nije briga šta misliš o meni, jer me takvi kao ti uopšte ne dotiču, vidim na koji način razmišljaš tako da...
Nit sam dorastao za diskusiju? Hahaha :D Reče čovek koji tamo veruje u sve što pročita na internetu i još to implementuje sa svojim ubeđenjima da bi stvarao argumente.

S' obzirom da sudiš ljude pre nego što ih upoznaš, i to ne samo mene nego i Muzjaka i dosta drugih koji su došli na ovu temu, vidi se koliko imaš predrasuda, i vidi se da nema ništa od tvoje naučne diskusije, jer iz tebe govori mržnja, prijatelju moj.
Ja neću da se ponavljam, ti si homofob i rasista, i provociraš sve koji pokušaju nešto na miran način da ti kažu, i iskreno mi je muka od takvih ljudi...

Tako da uživaj, idi uništavaj živote, propovedaj mržnju, blago tebi i svima oko tebe :)

:roll: Jadna deca koja će da odrastaju u takvoj sredini...
Мало не констатују ромове, али савим су ОК са унучићима комшије Гезе.
Iskreno me uopšte nije briga šta misliš o meni, jer me takvi kao ti uopšte ne dotiču, vidim na koji način razmišljaš tako da...
Nit sam dorastao za diskusiju? Hahaha :D Reče čovek koji tamo veruje u sve što pročita na internetu
Да с црЊцима нешто није ОК гледе интелигенције било ми је јасно још на факсу, доцније сам читао о томе, појава интернета и информација на њему о томе само је потврдила оно што сам знао, а то сада нештедимице делим са разумним делом форумашке популације.
Изненадио би се који број репутације потиче од постова на запажање о црЊцима, и овде сада и раније на темама ПДФ Политика!!!
i još to implementuje sa svojim ubeđenjima da bi stvarao argumente.

S' obzirom da sudiš ljude pre nego što ih upoznaš, i to ne samo mene nego i Muzjaka i dosta drugih koji su došli na ovu temu, vidi se koliko imaš predrasuda, i vidi se da nema ništa od tvoje naučne diskusije, jer iz tebe govori mržnja, prijatelju moj.
Немој се кмезити, па морам да вас поставим на место какво вам доликује, доста глоопости!!1
Бре!
Нулта толеранција!
Ja neću da se ponavljam, ti si homofob i rasista,
:rotf:
i provociraš sve koji pokušaju nešto na miran način da ti kažu, i iskreno mi je muka od takvih ljudi...

Tako da uživaj, idi uništavaj živote, propovedaj mržnju, blago tebi i svima oko tebe :)
Костатација да су бели и жути једнако интелигентни дисквалификује твоју тврдњу о расизму, а још сам и широке, емпатичне душе, сачуваћу ти паковање антибосоглав лосиона и антиглупили серума...онако к'о форумашком другу...антигеј серум ћу ти већ наплатити.:rotf:

Да с црЊцима нешто није ОК гледе интелигенције било ми је јасно још на факсу, доцније сам читао о томе, појава интернета и информација на њему о томе само је потврдила оно што сам знао, а то сада нештедимице делим са разумним делом форумашке популације.
A kakve to veze ima sa tobom. To što neće postati nobelovac? A ti hoćeš?
Hajde nabroj neka svoja postignuća, da vidimo sa koje nam se visine obaćaš.

vidis da imam osecaja,nebi te pitao,pusti ti muzjaka,vodi te u dublji jaz.Bar pokusaj...da nadjes devojku,ima muskobanjastih koliko hoces!Hoces li?pokusaj?uostalom skinuces teret sa sebe
Kad bi bar shvatio da neke stvari ne shvataš. Za nešto nije dovoljna ni volja ni želja.
Ne vidim zašto to tebe toliko pogađa? On jednostavno želi da bude sa nekom osobom koja je njegovog pola, sa kojom se slaže, koju voli i ne bi hteo to da menja čak i kad bi mogao da stisne dugme i to promeni. On je našao nekoga ko mu odgovara i želi sa njime da provodi život jer je tako srećan.
Šta mi treba da uradimo? Da ga nagovorimo na nešto zbog čega će možda biti nesrećan. Lako je tuđim kurrcem gloginje mlatiti.

Kad bi bar shvatio da neke stvari ne shvataš. Za nešto nije dovoljna ni volja ni želja.
Ne vidim zašto to tebe toliko pogađa? On jednostavno želi da bude sa nekom osobom koja je njegovog pola, sa kojom se slaže, koju voli i ne bi hteo to da menja čak i kad bi mogao da stisne dugme i to promeni. On je našao nekoga ko mu odgovara i želi sa njime da provodi život jer je tako srećan.
Šta mi treba da uradimo? Da ga nagovorimo na nešto zbog čega će možda biti nesrećan. Lako je tuđim kurrcem gloginje mlatiti.

Uopste mu ne pomazes!Govoris o njegovoj sreci kao da je tvoja,a za njegovo bolje,ne!Uostalom demoralises ono sto bi on mogao!

vidis da imam osecaja,nebi te pitao,pusti ti muzjaka,vodi te u dublji jaz.Bar pokusaj...da nadjes devojku,ima muskobanjastih koliko hoces!Hoces li?pokusaj?uostalom skinuces teret sa sebe
Ne brini za mene,ja znam sta radim sa svojim zivotom...imaom sam i devojke,ali ja znam sta volim i osecam...sto bi muzjak rekao:Lako je tuđim kurrcem gloginje mlatiti...;)

sve je to ok...niko nikom ne treba da zaviruje u spavacu sobu. naglasavam spavacu sobu. problem je ukoliko je cela kuca spavaca soba, a ceo zivot perverzija a jos veci problem ocekivati od drugih da prihvate da se u takvim uslovima ogajaju deca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back