očigledno da svima više smeta pederski lobi, priča o pravima, usvajanjima i paradiranjima nego sama pederastija
mada i to je čudno prvo što to stavrno ne utiče ni načiji život sa strane i neruši ničiji sistem, naprotiv unapređuje ga
a opet toliko revnosne borbe i užasavanja ne pokazuje se prema drugim oblicma lobiranja i indoktriniranja, u suštini istim
mada i ****** su čudna sorta mada opet mnogo manje čudnija i lakša za upotrebu, klasifikaciju i bilo koju vrstu društvenog kanalisanja u odnosu na ostatak sveta
po mojoj nekoj opservaciji izdvajau se tri tipa pedera
***** iz nužde
***** iz želje/mogućnosti
***** iz fazona
ovi prvi su uglavnom patološki sučajevi ono što se naziva "rođen kao *****" a ustavri defektan usled nekog spolajšnjeg psihosocijalnog faktora - dominantne majke, slabe očinske figure, razvedeni brakovi, loša prihvaćenost, asocijalnost, neintegrisanost i onda se okreću toj muškoj dfiguri što je često i tužno jer ipak je to više nevoljno predavanje životu
ovi drugi, to su oni šljašteći, koji se u popunosti predaju tom životnom stilu, vezama, brakovima, lobiranju i paradiranju, koju su najvidniji ali nisu jedini - to su ja mislim - iz nekog besa, mizoginiji i prosto što im se moež. samoobožavaju se međusobno, furaju se na tu neko subkulturu i prosto žive svoj bes voljno
a ovi treći i nisu ****** al su danas najbrojniji, to su ovi probatori, biseksi, triseksi koji i ne prave puno pitanje, najmanje filozofiraju i uživaju na telesnoj i bazi zanimacije
tako da nema tu neke velike mudrolije
il se mora il se hoće