Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisi u pravu,to sto volim JB ima veze vise sa muzikom,mada je on sladak decko:per:....drugo ja nisam opsednut sobom,trece kada bi me upoznala ovako negde u kaficu nikad ne bi poverovala da sam biseksualac....nemam piskav glas,malo sam vise uredan(devica sam u horoskopu)pa moram....ne patim za markiranom garderobom....

mda, njegova muzika je bas onako duboka i poucna, ma riznica mudrosti :zcepaje:
ok ako tako kazes mozda pogresan zakljucak o tvom izgledu, alikako se predstavljas rekla bih da si cist gej, cak je iznenadjenje i da si bi :lol:

Глоопости.
Фобија је на грчком страх, а мало ко се боји хомоса, углавном су обичне чкапице.
Уствари циљ је да се дотични излече од те психичке малформације, што исти именују некаквом хомофобијом.
Фуј бре, каква глоопост.

ja mogu da svatim zaasto je tajnaziv homoFOBIJA. mozda. ali to ne znaci da se slazem.
ja mislim da honoseksualci zele da muskarce koji iskazuju otvorenu netrpeljivost prema njima predstave kao latentne pedere, kao neke koji imaju u sebi tu sklonost ali iz straha od reakcije okoline to prikrivaju otvorenom mrznjom prema gejevima. sto automatski njima daje osecaj nadmoci.
elem , ja mozda aista patim od homoFOBIJE, jer me zaista strah buducnosti u kojoj gejevi usvajaju decu. :lol:

ja mogu da svatim zaasto je tajnaziv homoFOBIJA. mozda. ali to ne znaci da se slazem.
ja mislim da honoseksualci zele da muskarce koji iskazuju otvorenu netrpeljivost prema njima predstave kao latentne pedere, kao neke koji imaju u sebi tu sklonost ali iz straha od reakcije okoline to prikrivaju otvorenom mrznjom prema gejevima. sto automatski njima daje osecaj nadmoci.
elem , ja mozda aista patim od homoFOBIJE, jer me zaista strah buducnosti u kojoj gejevi usvajaju decu. :lol:
mnogo si pametna....pre bi decu gledala kako ih zlostavljaju i pate po domovima,nego da ih neko usvoji:klap:...ti nemas srce uopste kao i onaj lik pozn.vikipedije......

kao sto rekoh i ponovicu ti jos samo jednom. nije me apsolutna briga sta ko radi i sa kim, kako i da li se ebe sve dok je to rezervisano za spavacu sobu i sve dok necije perverzije ne vladaju komoletnim covekovim bicem koji se pri tom bestodno bori za svoja prava, zeli da ozvanici tu vezu brakom i da usvaja decu koju ce odgajati u takvoj jednoj nezdravoj vezi u kojoj dominiraju polni nagoni.

mnogo si pametna....pre bi decu gledala kako ih zlostavljaju i pate po domovima,nego da ih neko usvoji:klap:...ti nemas srce uopste kao i onaj lik pozn.vikipedije......
i povde cu ti ponoviti poslednji put. potrudi se da shvatis.
svet je pun dece koje pate. nazalost bolesnih umova ima jako puno i mi kao drustvo treba da se borimo za iskorenjivanje tih posledica degradacije. a ne da se zatrpavamo jos visde u blato dajuci decu osobama cije je psihicko stanje upitno. to je veliki rizik koji moze da ubrza dekadenciju. prvo bi trbalo ocistiti drustvo od gamadi a ne dozvoljavati nekim novim oblicima gamadi da se "mnoze"

kao sto rekoh i ponovicu ti jos samo jednom. nije me apsolutna briga sta ko radi i sa kim, kako i da li se ebe sve dok je to rezervisano za spavacu sobu i sve dok necije perverzije ne vladaju komoletnim covekovim bicem koji se pri tom bestodno bori za svoja prava, zeli da ozvanici tu vezu brakom i da usvaja decu koju ce odgajati u takvoj jednoj nezdravoj vezi u kojoj dominiraju polni nagoni.
cekaj malo...prema tebi ako zena i muskarac koji su u braku,imaju dete ne treba da upraznjavaju SEX!!!.....svako ima polne nagone,to je normalno,zato tu je bracni krevet i noc da se istrose,samo dete da ne cuje.....onda je svaka bracna veza nezdrava po tebi....:dash:nema nikakve razlike izmedju hetero i gay parova,ja mogu da ti kazem...jer sam upoznao i druzim se sa oba....

cekaj malo...prema tebi ako zena i muskarac koji su u braku,imaju dete ne treba da upraznjavaju SEX!!!.....svako ima polne nagone,to je normalno,zato tu je bracni krevet i noc da se istrose,samo dete da ne cuje.....onda je svaka bracna veza nezdrava po tebi....:dash:nema nikakve razlike izmedju hetero i gay parova,ja mogu da ti kazem...jer sam upoznao i druzim se sa oba....
prvo mesas me sa slugom on zagovara seks samo iz cilja da se napravi dete. drugo - ja govorim o potpunom povladjivanju bica serksualnom nagonu, sto se granici sa fanatizmom. zaista vise necu da se ponavljam, ocigledno da ne mozes da shvatis o cemu pricam sto nije iznenadjujuce ako se uzme u obzir da ti je najvise intelektualno distignuce razumevanje lika i dela osobe sa tvog avatara.

Зар ми особе нормалне сексуалности који не парадирамо и не узнемиравамо пучанство мрзимо иког ако сматрамо да тако треба и гејеви да се понашају???

:roll: Najbolje još reci da sam ja u stvari prerušeni ubica koji hara svetom ubijajući ljude i u slobodne vreme bleji na forumu...
Normalne seksualnosti? :lol: Zar nisi ti gej? :eek:

:roll: Najbolje još reci da sam ja u stvari prerušeni ubica koji hara svetom ubijajući ljude i u slobodne vreme bleji na forumu...
Normalne seksualnosti? :lol: Zar nisi ti gej? :eek:
:rotf:
Ти си мушица Глику.
Геј Мушица додуше, од оних горопадних, али ипак само мухо!
Мсм то што ти и слични себе представљате у неком мачо издању је типично гејевска деформација, али неће вам донети поене међу нормалним људима, напротив.

Prije par nedjelja se jedan ***** sasvim slucajno prosetao ispred komsijine kuce (ovaj gospodin ima zenu i dvoje djece). Samo par dana nakog tog veoma traumaticnog dogadjaja nesretan covjek, ni kriv ni duzan, popusi razvod. Sve to zbog jednog, moze se kazati, bezobraznog pedera koji je svojim nehoticnim prisustvom, vrckajuci bezbrizno straznjicom, nasilnicki unistio jednu porodicu. Bespovratno. Trebalo ga je umlatiti na licu mjesta.
Izmeri temperaturu.

palmina retorika......ljudi ako vam toliko smetamo,ignorisite nas kao da ne postojimo,jel je to toliko tesko...
Zamisli da se ja i ti vozimo čamcem, i ja počnem da bušim rupu ispod svog sedišta... ti počneš da se buniš, a ja kažem: "čoveče, ako ti smetam ignoriši me kao da ne postojim, jel to toliko teško? Pa vidiš da bušim ispred svog sedišta, ne ispred tvog?"

Зар ми особе нормалне сексуалности који не парадирамо и не узнемиравамо пучанство мрзимо иког ако сматрамо да тако треба и гејеви да се понашају???

vi ste vecina...i GBLT populacija je pod stalnim napadom i pritiskom od pojedinaca...naravno da imaju pravo na protest

vi ste vecina...i GBLT populacija je pod stalnim napadom i pritiskom od pojedinaca...naravno da imaju pravo na protest
Не лупкај.
Имате своје клубове, места окупљања, а протест(шта вам је то заправо) подржава мањина.
Чак и најбешњи гејеви знају да је само незнатан број њихових сексуалних истопоплних паћеника за неко таласање.

Не лупкај.
Имате своје клубове, места окупљања, а протест(шта вам је то заправо) подржава мањина.
Чак и најбешњи гејеви знају да је само незнатан број њихових сексуалних истопоплних паћеника за неко таласање.
klubovi?!gde u Srbiji ima klubova...nisam cuo:think:isao si u neki:per:

duhovno molim te...vidim vise od pola srpske dece se vaspitava u pravoslavnom duhu.....pa su dogurali daleko....

danasnje vaspitavanje dece u pravoslavnom duhu podrazumeva poduciti ih kada su crvena slova da slucajno ne bi nesto radio (citali stye o ocu koji nije hteo na svetog iliju da rusi zid, pa je taj isti zid tog dana pao i ubio njegovo sestogodisnje dete), voditi musko dete od najranijih godina po badnjak (nema veze sto je cica zima, ako je za boga rad nece mu biti nista), nauciti ga da se krsti od dve godine, plasiti ga bogom, nauciti ga da poljubi ikonu, takodje od najranijih godina, nema veze ako je hiljadu ljudi pre njega ozvalavilo uistu sliku ako je za boga nece mu biti nista, stiskati se sa malom decom u crkvi na velike praznike, krstiti dete od obaveznih godinu dana, dakle ograniciti mu mogucnost izbora (toliko o slobodnoj volji)
raspisala sam se a poenta je da danasnje vaspitavanje dece u pravoslavnom duhu uglavnom podrazumeva nacionalizam i "patriotizam", i najmanje veze ima sa duhovnoscu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back