Homoseksualnost , problem savremenog društva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

coviax1

Poznat
Banovan
Poruka
8.892
Na Krsti nema pdf sociologija,tako da je filozofija šire određenje ove teme...Ovih
dana na nekim temama se sporadično pojavljuje ovo pitanje,pa mislim da ga je dobro locirati u jednu temu...
Kako sam to već rekao:povećanje učešča homoseksualnih veza u društvu i sve glasnije obraćanje organizacija istih javnosti proističe iz PRIRODE homoseksualnosti kao biološkog regulatora prenamnožavanja u pogoršanim uslovima egzistencije ili zaoštrenim koegzistencijalnim društvenim odnosima...
Kako je još moguće tumačiti narastanje broja homoseksualnih osoba i njihovog sve većeg društvenog uticaja?
I kako tumačiti prenaglašene antagonizme prema gej populaciji...?

Poslednja izmena:
Број хомосексуалних особа не расте. Њих нема више од 10% на целу нацију. Можда је боље питање да ли расте број јавно декларисаних хомосексуалаца? Одговор је да. Утицај долази из споља дакле потиче од страних држава где хомосејсуалци имају велику економску моћ или такозвани геј лоби који је разгранао своју агентуру свуда ои свету па ни Србија није поштеђена тог зла те изопачености.

Na Krsti nema pdf sociologija,tako da je filozofija šire određenje ove teme...Ovih
dana na nekim temama se sporadično pojavljuje ovo pitanje,pa mislim da ga je dobro locirati u jednu temu...
Kako sam to već rekao:povećanje učešča homoseksualnih veza u društvu i sve glasnije obraćanje organizacija istih javnosti proističe iz PRIRODE homoseksualnosti kao biološkog regulatora prenamnožavanja u pogoršanim uslovima egzistencije ili zaoštrenim koegzistencijalnim društvenim odnosima...
Koko je još moguće tumačiti narastanje broja homoseksualnih osoba i njihovog sve većeg društvenog uticaja?
Ikako tumačiti prenaglašene antagonizme prema gej populaciji...?
Meni je razumljiv antagonizam prema nekoj devijantnosti,ali ne razumem agresivnost prema istoj:think:

Meni je razumljiv antagonizam prema nekoj devijantnosti,ali ne razumem agresivnost prema istoj:think:

Да држава ради како треба не би било никакве агресивности јер би девијатне особе биле или изоловане или затваране. Проблем постаје када држава дозволи девијантној особи сва права док нормалној особи та иста ускрати, онда ће бити агресије.

Да држава ради како треба не би било никакве агресивности јер би девијатне особе биле или изоловане или затваране. Проблем постаје када држава дозволи девијантној особи сва права док нормалној особи та иста ускрати, онда ће бити агресије.
A koja to prava ****** imaju koja mi nemamo?

Прво, сва истраживања од Кинсија до данас нису успела да натегну број хомо особа чак ни до 5% у укупној популацији, а камоли 10%, тако да су тврдње тог типа о десетини популације хомосексуалаца или претеране или тенденциозне неке сврхе ради, али нетачне свакако.
Друго, познат је утицај неких хемикалија на утицај полности код хладнокрвних животиња, могуће да постоји и код топлокрвних(птице и сисари), али није ми познато да је било истраживано нити, ако је истраживано, знам за резултате.
И треће свет никако није пренасељен, мада је јасно да се људска популација не може увећавати до бесконачности.

Не смеш јавно да говориш против њих. Можеш да заглавиш робију ако их јавно назовеш болесницима.
Lično mislim da nisu bolesnici več devijacija kako sam u uvodu i izneo...Međutim,vređanje drugih je kažnjivo i za tebe ,ali i za pedera kad bi rekao da si bolesnik što si strejt!

Možda što postoji agresivnost i sa druge strane?:roll:
Stalno bombardovanje kojekakvim gej paradama i sličnim nepotrebnim dešavanjima mislim da je takođe jedan od izazivača te agresivnosti...
Da,to su bezrazlozne provokacije:mrgreen: Niko ih ne dira,ne vidim tu njihovu potrebu da se eksponiraju sa svojom nastranoscu....cak mislim da te parade i ne organizuju homoseksualci :mrgreen: mislim da ih tu neko gadno zloupotrebljava:mrgreen:

Lično mislim da nisu bolesnici več devijacija kako sam u uvodu i izneo...Međutim,vređanje drugih je kažnjivo i za tebe ,ali i za pedera kad bi rekao da si bolesnik što si strejt!

Нисмо за поређење. Ја сам рецимо примера ради у лошијем положају него они. Када би их ја тужио под хипотетичком претпоставком гејеве зато што су ме тако назвали не би имао шансе на суду. Док би они пресуду против мене добили инстант.

Povećani društveni uticaj je zaista sociopolitičk isključivoi fenomen. Što se antagonizama tiče, izgleda mi prilično očigledno da oni narastaju onako kako narasta njihovo javno eksponiranje. Pravo je pitanje zašto toliko insistiraju na eksponiranju kada to izgleda kontraproduktivno s stanovišta njihove prihvaćenosti, pošto je ustvari najviše ljudi kojima homoseksualci ne smetaju kao takvi ali ih iritira njihova galama u stvarima koje se uobičajeno smatraju sferom privatnog. Ponekad pomišljam da se homoseksualizam kao osobina kod nekih pojavljuje udružen sa nekom vrstom egzibicionizma.

Нисмо за поређење. Ја сам рецимо примера ради у лошијем положају него они. Када би их ја тужио под хипотетичком претпоставком гејеве зато што су ме тако назвали не би имао шансе на суду. Док би они пресуду против мене добили инстант.
Nisi jasan,a rekao bih ne slučajno...Hajde tačno:ZA ŠTA MISLIŠ DA BI TI BIO OSUĐEN, A ***** NE BI...?

Видели смо случај Драгана Марковића Палме. Ако он није имао шансе који је много моћнији човек од мене шта даље.
Mani Palmu-njemu mogu da pljunu pod prozor-nego ti meni na pitanje! Ovo je pdf filozofija,ovde se jasno zna šta je demagogija,a šta konstruktivna rasprava...
Niko te ne prisiljava-niti može...ali ostao si dužan odgovor!

Mani Palmu-njemu mogu da pljunu pod prozor-nego ti meni na pitanje! Ovo je pdf filozofija,ovde se jasno zna šta je demagogija,a šta konstruktivna rasprava...
Niko te ne prisiljava-niti može...ali ostao si dužan odgovor!

Зато што имају јак утицај и подршку једног дела власти. Нисам случајно поменуо Палму. Никоме не остајем дужан као што видиш.

Зато што имају јак утицај и подршку једног дела власти. Нисам случајно поменуо Палму. Никоме не остајем дужан као што видиш.
Vidi šefe...Da li si čuo za nezavisno sudstvo? Ja znam ,kao i ti da izvršna vlast ima uticaj na pravosudnu,ali u pogledu ljudskih prava NEMA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back