- Poruka
- 8.892
Na Krsti nema pdf sociologija,tako da je filozofija šire određenje ove teme...Ovih
dana na nekim temama se sporadično pojavljuje ovo pitanje,pa mislim da ga je dobro locirati u jednu temu...
Kako sam to već rekao
ovećanje učešča homoseksualnih veza u društvu i sve glasnije obraćanje organizacija istih javnosti proističe iz PRIRODE homoseksualnosti kao biološkog regulatora prenamnožavanja u pogoršanim uslovima egzistencije ili zaoštrenim koegzistencijalnim društvenim odnosima...
Kako je još moguće tumačiti narastanje broja homoseksualnih osoba i njihovog sve većeg društvenog uticaja?
I kako tumačiti prenaglašene antagonizme prema gej populaciji...?
dana na nekim temama se sporadično pojavljuje ovo pitanje,pa mislim da ga je dobro locirati u jednu temu...
Kako sam to već rekao
ovećanje učešča homoseksualnih veza u društvu i sve glasnije obraćanje organizacija istih javnosti proističe iz PRIRODE homoseksualnosti kao biološkog regulatora prenamnožavanja u pogoršanim uslovima egzistencije ili zaoštrenim koegzistencijalnim društvenim odnosima...Kako je još moguće tumačiti narastanje broja homoseksualnih osoba i njihovog sve većeg društvenog uticaja?
I kako tumačiti prenaglašene antagonizme prema gej populaciji...?
Poslednja izmena:

Niko ih ne dira,ne vidim tu njihovu potrebu da se eksponiraju sa svojom nastranoscu....cak mislim da te parade i ne organizuju homoseksualci 

...poljubim!