Homoseksualna Parada po nosa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Иван Чонкин

Zainteresovan član
Poruka
482
Čitam da će skoro u Beogradu, beogradski homoseksualci održati Paradu, ako se ne varam, Ponosa :D
Nemam ništa protiv tog dijela populacije i nikad im ne bih bih želio bilo kakvo zlo, ne njima posebno, nego nikome.
Što se parade tiče da sam kakva čivija ko što nijesam to bih zabranio. Lijepo znaju da jedan dio naroda provociraju i uprkos paradiraju. I još Parada Ponosa. Zaista bih volio čuti njihovo obrazloženje toga ponosa. Koliko znam ništa nijesu uradili oni sami što je vrijedno toga. Ponosni mogu biti branioci, oslobodioci, uspješni sportisti koji su napravili nešto značajno za sebe i druge a oni....!? pojma nemam, oni valjda znaju znanje.
Sad se skupe visoki i kršni po Beogradu pa samo što ih je majka takve, kršne, rodila ne mogu biti ponosni. Ono mogu i budale biti ponosne na tu svoju osobinu, ali je sve to bez stvarnog pokrića.
E sad vidim po zapadu je to poodavno "zaživjelo" pa oćemo i mi da budemo oni. Mogu li ja biti ti? Valja za temu ;) Ako se kako kažu bore za prava homoseksualaca, zašto se po istom principu ne bi borilo za prava svih seksualno devijantnih osoba. Zašto izostavljati napr. piromane ili nimfomanke, pa nekrofile, recmo. Sve to treba pooslobađati i na neki način omogućiti ljudima da ostvare svoje porive u skladu sa željama.
Ponovo podvlačim da sam protiv bilo kakve diskriminacije ili ne daj bože napada i torture nad ovim ljudima ali puštati im parade đe će sigurno doći do sukoba je suludo.
Interesuje me vaše mišljenje,
Kakva je razlika između zaštite homoseksualaca i piromana, nekrofila i svih seksualno devijantnih jer su ovi drugi još više ugroženi.
I drugo, mislite li da su sve nabrojane seksualne neprirodnosti bolest ili lične orijentacije kako oni kažu.
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top