Megy_
Zainteresovan član
- Poruka
- 150
Kapiram ja njih što se bune. Da zamenimo uloge - meni neko da zabrani da javno ispoljim emocije prema nekom i da moram sa momkom da se krijem da me ne bi pretukao neki navijač, je samo po sebi frustrirajuće.
Sa druge strane, ma koliko želela da budem tolerantna prema homoseksualcima, opet ne mogu u toj meri u kojoj traže. Gej brakovi i nekako, ali usvajanje dece...
Ne znam koliko je fer to "međ' četri zida", daleko od očiju javnosti da nas ne ugrožavaju, pa ih kao šatro nema. Ali, kad sam bila na zapadu i kad sam videla dva pedera u parku kako se valjaju po travi, golicaju, smejure i vidno vole
mnogo čudno, ali izgleda samo nama Srbima, kojima je to bio utisak dana, dok su ostali normalno šetali pored njih. Verovatno je sve stvar navike
Sa druge strane, ma koliko želela da budem tolerantna prema homoseksualcima, opet ne mogu u toj meri u kojoj traže. Gej brakovi i nekako, ali usvajanje dece...
Ne znam koliko je fer to "međ' četri zida", daleko od očiju javnosti da nas ne ugrožavaju, pa ih kao šatro nema. Ali, kad sam bila na zapadu i kad sam videla dva pedera u parku kako se valjaju po travi, golicaju, smejure i vidno vole