Homoseksualci (u politici)

Mikowiny

Zainteresovan član
Poruka
423
najveci progon homoseksualaca u usa, nacistickoj nemackoj, sssr-u vrsili su bas homoseksualci.

cuo sam da su seselja dok je bio u zatvoru zvali jovana.

mislim da su najveci "protivnici" bas prikriveni homoseksualci.

sta vi kazete?

ne zaboravite lezbejke. :)

Krucijalno pitanje !
Tačan odgovor na njega razrešiće sve probleme na srpskoj političkoj sceni, što će zatim presudno uticati na na život na zemlji, sunčevom sitemu, našoj galaksiji i vidljivom kosmosu. Šta će se dešavati u nevidljivom kosmosu ostaje, do daljnjeg, zavijeno velovima pomrčine 8-) :lol:

Coke:
Poznato je u psihologiji da su homofobi latentni homoseksualci koji mrze to što u drugim homoseksualcima vide sebe.

Ахахахахаааааааааааа... типична педерска теорија....из ове "теорије" значи треба да закључимо ДА СУ СВИ МУШКАРЦИ ПЕДЕРИ - први су они који су нескривени педери - а други су они који се противе педерастији јер су и они према педерском тумачењу у ствари педери....стварно не знам на кога си испао тамо мЛого паметан, на мајку ил' на тајку ???

U Sarajevskoj ulici u Bgd, zivi musliman ,koji je robijao sa Vjekom Seseljom....

Ko zivi u tom krazu, ga zna ...covek prica godinama, jos kada je Vjeko Seselj bio anonimus, kako je u Zenici, onako guzat, sluzio kao gospodja prevejanim robijasima.........

Narocito je savestan bio u pranju, peglanju , a i u seksualnom opsluzivanju zatvornika nije bio nekvalitetan..

Mnoge od njegovih reakcija i frustracija, a i nacin pnasanja je verovatno , reakcija na te godine provedene u Zenici , kao gdja Jovanka..........:)

Која је то психијатријска квази-теорија !?
За мене је хомосексуалац, кратко и јасно, неко ко упражњава хомосексуализам....

Хајде сад позивам већину горе оглашених стручњака да ми објасне шта значи термин "прикривени хомосексуалац". Али пазите, мејк ефорт да ми објасните зато што сам потпуно неупућен. :)

Da, ta teorija po kojoj su homofobi pritajeni homoseksualci je poznata u svetu.
Ja nisam psiholog, ali kao laiku to mi se čini vrlo mogućim.

Inače nemam ništa protiv homoseksualaca.
Ljude treba deliti na dobre i loše, a ne po nekim drugim kriterijumima.

Nemam ni ja nista protiv homoseksualaa, ali dokazano je i to (bar u medicini) da je homoseksualizam bolest. Ne treba diskriminisati bolesne, ali ne treba dopustiti se takvi problemi velicaju u javnosti.
Prirodno gledano, to je anomalija. Necemo se praviti coravima pa reci da to ne postoji kod nas. Ali homoseksualizam ne treba da se proslavlja.

untouchable:
Kad vidim ***** na ulici ja ga se zgrozim. Ne plasim ga se, nemam fobiju od govana vec su mi jednostavno odvratna.
Da li ti je sad malo jasniji stav normalnih ljudi prema homoseksualcima?

Pa kako onda gotivis radikale, ciji je shef.........homo Zenica ???????

A i Aca je nesto napravio usta silikonska , ko Karamela.........ko zna sta ce mu :D

Fincher:
Da, ta teorija po kojoj su homofobi pritajeni homoseksualci je poznata u svetu.
Ja nisam psiholog, ali kao laiku to mi se čini vrlo mogućim.

Inače nemam ništa protiv homoseksualaca.
Ljude treba deliti na dobre i loše, a ne po nekim drugim kriterijumima.

Да али то је теорија коју сви штанцате и понављате ко Шваба тра-ла-ла.... мислим прво изрази хомо-фоб па онда "не треба људе делити....'вако ил' 'нако" али ја никако да чујем неког к'о се замислио над тим... :roll:

Ево, рецимо ја немам ништа против хомија понаособ али против јавних организација, јакако...

Back