Homoseksualci se osvrcu na ulici?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bilosta

Aktivan član
Poruka
1.093
"Strašna mi je količina straha u kojoj gej ljudi žive. Jednako je strašno što svakodnevno moraš da se preslišavaš kojom ulicom ideš, u koji autobus ulaziš, ko te okružuje, kako će se ponašati tvoji roditelji, kao i bilo koja vrsta nasilja"
Boban Stojanović

http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno...disnje-parade-jednako-nam-je-tesko/1752.phtml

Da li je ovo istina? Ja iskreno mislim da nije, poznajem jednog "Geja" (da ne kazem P.....) i on nema nekakvu kolicinu straha, i ne osvrce se na ulici, ne razmislja u koji autobus ulazi (razmislja samo o tome koji mu autobus treba)....

Da li neko zna nekog geja ili je sam gej, da moze da nam potvrdi ovo sto prica Boban?

"Strašna mi je količina straha u kojoj gej ljudi žive. Jednako je strašno što svakodnevno moraš da se preslišavaš kojom ulicom ideš, u koji autobus ulaziš, ko te okružuje, kako će se ponašati tvoji roditelji, kao i bilo koja vrsta nasilja"
Boban Stojanović

http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno...disnje-parade-jednako-nam-je-tesko/1752.phtml

Da li je ovo istina? Ja iskreno mislim da nije, poznajem jednog "Geja" (da ne kazem P.....) i on nema nekakvu kolicinu straha, i ne osvrce se na ulici, ne razmislja u koji autobus ulazi (razmislja samo o tome koji mu autobus treba)....

Da li neko zna nekog geja ili je sam gej, da moze da nam potvrdi ovo sto prica Boban?

Naravno da nije .
U Siji oni zive potpuno normalno od uvek . Mislim oni koji u homoseksualci , zaista .
E sad ima ti novi , koji u stvari nisu gejovi , al je to jako mderno da se bude gej .
Ne verujem da u Srbiji iko ima ista protiv gejova . Javne manifestacije na ulici su nesto sasvim drugo . A pogotovo kad ih organizuju i vde Anarhisti .

Boban Stojanović

Po čemu to u gradu,na ulici može gej da se
prepozna,časti ti !?
Aj' mi reci da ne ostanem glup !
Ako normalno ide,nema rupu na pantalonama (tu negde oko prkna)
i ne spopada ljude okolo.....!
Kako se može prepoznati !?

Naravno da nije .
U Siji oni zive potpuno normalno od uvek . Mislim oni koji u homoseksualci , zaista .
E sad ima ti novi , koji u stvari nisu gejovi , al je to jako mderno da se bude gej .
Ne verujem da u Srbiji iko ima ista protiv gejova . Javne manifestacije na ulici su nesto sasvim drugo . A pogotovo kad ih organizuju i vde Anarhisti .

Upravo tako, velika vecina protivnika parade, nema nista licno protiv takvih ljudi. Medjutim kada je rec o Javnim nastupima to je druga prica

Zivim u malom mestu gde se sve zna,pa i to ko je gej i bisexualac(jedan mi je cak i komsija).I nikada nisam cuo da je iko ikada napao nekoga zbog toga kakva mi je sexualna orjentacija.A ja licno,ako poznajem coveka javim mu se,nikada ni sa njima nisam imao problema,koga on privodi u krevet njegova je stvar.Ali gej parada je budalastina kao i ovo sto ova budaletina Boban pise.

Jedno je biti gej, drugo je javno to propagirati.
Većina ljudi ne bi primenila nasilje, ali je činjenica da postoji velika opasnost od napada, zbog manje grupe ljudi koji u nasilju vide rešenje.
To bi se moglo sprečiti samo zakonom koji bi sprečio javno isticanje homoseksualizma, na način koji nije prihvatljiv većini. Tako bi se zaštili sami homoseksualci, ali i oni koji bi zbog tuče došli u sukob sa zakonom (imali smo priliku da vidimo kako to izgleda, a niko nije poakazo prstom na pravog krivca - vlast koja je dozvolila održavanja opasnog skupa).

Boban Stojanović

poznajem gomilu gejeva. jedan od mojih najboljih prijatelja je gej. ni jednom nisam cula da su imali neki problem negde zbog svoje seksualne orijentacije (sem onih standardnih sa roditeljima, posebno ocevima) niti se nekada neko od njih osvrtao na ulici, u prevozu, bilo gde.
sve ovo su najobicnije manipulacije gej udruzenja kojima treba medijska paznja kako bi mogli svojim sponzorima sa zapada da opravdaju ulozen novac.
bljak.

Po čemu to u gradu,na ulici može gej da se
prepozna,časti ti !?
Aj' mi reci da ne ostanem glup !
Ako normalno ide,nema rupu na pantalonama (tu negde oko prkna)
i ne spopada ljude okolo.....!
Kako se može prepoznati !?

pa moze. gestikulacija, hod, sama pojava, neretko garderoba i frizura, na kilometar odaju jedanog geja. aj castis kafu negde u knezu i nepogresivo ti odajem koji je prolaznik gej a koji nije :lol:

То зато што су поп Бранислав и његов верни помоћник лопата отерани из манастира и слободно лутају улицама Београда чекајући жртву којој ће избити болес' из главе.

Zivim u malom mestu gde se sve zna,pa i to ko je gej i bisexualac(jedan mi je cak i komsija).I nikada nisam cuo da je iko ikada napao nekoga zbog toga kakva mi je sexualna orjentacija.A ja licno,ako poznajem coveka javim mu se,nikada ni sa njima nisam imao problema,koga on privodi u krevet njegova je stvar.Ali gej parada je budalastina kao i ovo sto ova budaletina Boban pise.

Tako je.....
Kad idu onako,ničim isprovocirani,to deluje kao provokacija ostalih
građana.Tada navlače gnev i raspiruju agresivnost....
A,sa kim u 4 zida "razmenjuju
ponos".....koga briga !?
A,šta to piše "budaletina Boban" !?​

Boban Stojanović

Та педерчина прича будалаштине - по обичају. У Србији се ОСВРЋУ НОРМАЛНИ ЉУДИ У СТРАХУ ДА ЋЕ ИХ ЗАСКОЧИТИ НЕКА ПЕДЕРЧИНА СА ЛЕЂА ... ИЛИ ЊИХ ИЛИ ЊИХОВУ ДЕЦУ.....:evil::evil::evil: И ЈОШ ЋЕ ПОСЛЕ ДА СЕ ПОЗОВЕ НА "ЉУДСКА ПРАВА" -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back