homoseksualci ili bosanci (i ostali ) ?

apsolutno se slazem s tobom! mrze samo oni zaostali pravi balkanci, nacionalisti i budale koji ne prihvacaju svoj neuspjeh i za sve krive druge... upravo zbog ovakvog ponasanja pojedinaca nece ni nas ni vas nikad smatrat evropljanima...

I ja se slažem sa tobom...
Uh, izgleda da nije samo kyo i u retkim trenucima slavonija, dobar sagovornik iz komšiluka :)
Lepo je što vas ima sve više ;)

mozda pitanje deluje neumesno , ali u sustini tu nema nista strasno i cudno jer ova pojava evidentno postoji kod nas ,a u sustini nema razlike izmedju mrznje i gadjenje prema bilo kojoj od ove dve grupe
jedino sto mrznju prema dodjosima i auslenderima iskazuju oni koji time dokazuju kako su oni kao urbani , civilizovani i satro liberalni, "stari " Beogradjani ili Vojvodjani ,dok netrpeljivost prema pede... pardom homoseksualcima i ostalim transrodnim podvrstama uglavnom iskazuju oni koji time dokazuju svoju religioznost i neki satro tradicionalizam .
A takodje je zajednicko sto su im u oba slucaja objekti njihove netrpeljivosti uglavnom krivi za sva loshe sto se desava kako njima tako celoj drzavi i drustvu .
ja jos nisam odlucio koja mi je grupa mrskija ,a kako vi stojite po tom pitanju :think:
jel su vam mrskiji homici,lezbace i ostale trandze ili bosanci , crnogorci i ostali hercegovci ? :think:

Mrzim prodavce povrća
Mrzim lekare opšte prakse
Mrzim domare
Mrzim slikare
Mrzim vozače formule 1
Mrzim Acu Lukasa
Mrzim r2 d2
Mrzim Madonu
Mrzim Mesija
i mrzim Borisa Tadića
:)

GZ:
natjero si me da odgovorim, mada ne volim da pisem na krstarici..

prvo odgovor.

ne mrzim nikoga,
ne podrzavam nista vezano za homoseksualna opredjeljenja, niti sam tom nikakva pristalica, ali ne mrzim nikog zbog toga, s tim da isti taj jadni i cemerni homoseksualizam podizu na taj/takav nivo kao da su po necem, ne znam ni ja cim, ugrozena vrsta..

E sad, nejasno...

Crnogorci jasna stvar, crnogorci su crnogorci, i to se zna, ali nejasno za ovo bosanci:

Ja sam bosanac u srbiji, pa sta, smetam ti, ali zaboravljas da sam ja Srbin u svojoj zemlji i sta ti smetaju takvi, medju kojima i ja..
Nejasno to sa bosancima..
Ne mozes to tako ni da posmatras, ni da komentarises a ni da rezonujes..
Kad kazes bosanci, ne zna se na koga si mislio:
srbe, bosnjake, hrvate (hercegovce cemo sad izostaviti:) )

Ajde majstore:?

...Босанац као народ и националност не постоји, у Србији ради лакшег ословљавања човеку из БиХ приписује се само кратко...босанац (нешто слично попут пироћанаца када крате реч ради бржег изговора)...наравно да босанца чине срби,хрвати и новосамоназвани бошњаци (пре устава из 1974. год, декларисали су се као срби,хрвати или југословени, већ након тога добили су националност муслиман али то ипак није нација већ религијска заједница тако да је своју нацију преименовали у бошњачку)...дакле босанац је само човек који је рођен у БиХ а национална група припадности је нешто сасвим друго.

...па ова тема мало меша "бабе и жабе", у каквој је вези лезбејка, геј или наркоман са припадником неког народа, нечија лична сексуална опредељења или конзумирање наркотика невезана је за припадност народу или нацији, све ове групе људи се као део заједнице налазе у било којој нацији....дакле не може ти бити мрзак цео народ ради појединих група истомишљеника (хомосексуалаца или наркомана...)

Meni ne smetaju uopste ****** koji se, khm, vole negde tamo na sopstvenoj gajbi. Njihova stvar, njihova posla. Verujem da je takvih uvek bilo i bice, i uopste me to ne pogadja. Sto bi? Zato sto sveto pismo kaze da ***** ne treba da zivi? Bog naplati svaki racun sam. Siguran sam da mu ne trebam ja da tucem pedere.

Mene iritira agresivno promovisanje pederstva i nametanje njegove normativnosti, jer se sasvim ocigledno da homoseksualnost nije i ne moze biti normativna vec iskljucivo devijantna. Ja tu devijanciju mogu da razumem, kao i sve ljudsko, i mogu da prihvatim da su ****** takvi kakvi jesu i da ih ne vredi mustrati vec ih treba pustiti na miru, ali ne mogu i necu da lazem da homoseksualnost nije devijantna.

Iz politickog ugla mi donekle smeta tendencija modernih srpskih pedera ka raznoraznim agresivno anacionalnim ideologijama i pokretima, sto se odlicno vidi kroz ono sto smo juce citali o labrisu i zenetinama u crnom, neznoj ljubavi izmedju kvirije i B92, itd. Mozda je i to donekle razumljivo, jer ih tradicionalno drustvo sa gnusanjem odbacuje, ali opet.

Meni ne smetaju uopste ****** koji se, khm, vole negde tamo na sopstvenoj gajbi. Njihova stvar, njihova posla. Verujem da je takvih uvek bilo i bice, i uopste me to ne pogadja. Sto bi? Zato sto sveto pismo kaze da ***** ne treba da zivi? Bog naplati svaki racun sam. Siguran sam da mu ne trebam ja da tucem pedere.

Mene iritira agresivno promovisanje pederstva i nametanje njegove normativnosti, jer se sasvim ocigledno da homoseksualnost nije i ne moze biti normativna vec iskljucivo devijantna. Ja tu devijanciju mogu da razumem, kao i sve ljudsko, i mogu da prihvatim da su ****** takvi kakvi jesu i da ih ne vredi mustrati vec ih treba pustiti na miru, ali ne mogu i necu da lazem da homoseksualnost nije devijantna.

Iz politickog ugla mi donekle smeta tendencija modernih srpskih pedera ka raznoraznim agresivno anacionalnim ideologijama i pokretima, sto se odlicno vidi kroz ono sto smo juce citali o labrisu i zenetinama u crnom, neznoj ljubavi izmedju kvirije i B92, itd. Mozda je i to donekle razumljivo, jer ih tradicionalno drustvo sa gnusanjem odbacuje, ali opet.
onakvi divni i emotivni stihovi ti smetaju , kakav si ti primitivni necovek i agresivni balkanski koljac u dushi :evil: nije ni cudo da kao takav ne razumes svu simboliku autobusa -leteceg tanjira u kome jezde mile lezbijske sestrice u crnom boreci se za slobodu naseg liberalnog neba, pred naletima mracnih klerofastisckih falangi :(

To je zato sto ih nisi sretao u stvarnom zivotu :D

Nisu to zamamne vile, malo zbunjene i malcice perverzne, ali sklone preobracanju od strane tebe ili mene, vec mahom grozomorne babuskere i permanentno besne zenturace od kojih vristeci bezi ko god moze.

Hmm, recimo nešto slično kao Martina Navratilova...

martina.jpg

Back