HOMOFOBICNI NAPAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nojkic ne davim, ovo je nekim ljudima jako bitno. onima sto se plase da izadju iz stana, koji prikrivaju svoje seksualno opredeljenje. to je njima najbitnije, treba ih zastititi, a ovako zle ljude strasno kaznjavati i zatvarati.

a kako su oni znali da je on *****
da nije mozda ishao ulicom ovako "obuchen"

gay-pride.jpg

to je onda krshenje javnog reda i mira
i treba ga pedagoshki ubediti da chini greshku

a kako su oni znali da je on *****
da nije mozda ishao ulicom ovako "obuchen"

gay-pride.jpg

to je onda krshenje javnog reda i mira
i treba ga pedagoshki ubediti da chini greshku

Није ишао баш тако, али можда слично ...

Сећам се да сам у јануару и ја срео неке педере на Славији ... Препознатљив изглед ... чуди ме да и тај вербални напад није убројан

PESMA O NEMILIM DOGADJAJIMA

Zasto je moralo tako biti
zasto svoju primitivnost niste mogli skriti

Tolerancija vama je nepoznata rec
nadam se naucicete je vec

Nije bilo kul ni lepo
ali ponovice se I ovo leto

Ako prosirite horizonte I vidite sve
dopusticete ljudima da ostvare sne

Jedini nas je branio ceda
da nas bijete on ne da

Pustite mene i drugare da setamo
ne shvatam zasto vam toliko smetamo

stvarno se nadam da ce se ponoviti i da ce to smanjiti ovakvo divljastvo

Sta se koga tice ko je kako opredeljen? Njegova stvar. I da vidim nekog kao sto je taj na slici lepo bih produzio ne obracajuci paznju na njega. Zasto se uopste ljudi time opterecuju? Smetalo bi mi da me taki neki startuje, a ovako nema veze, svako svojim putem.

Jedino ako nije imao na celu istetovirano da je GAY... Mislim stvarno, svako je zeljan publiciteta, ma kakav on bio.. Da su mu vikali nekrofilu ne bi ni prijavio... Dokle vise, sta nas bolu kuuurac za homoseksualce, taman lepo zaboravis da postoje kad ono, nadje se neki klipan da podseti ovako napacen narod. Ne bi me cudilo da ih ta gay alijansa i finansira/placa da pricaju takve stavri..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back