Alex 777
Domaćin
- Poruka
- 4.699
Gledale su slicice...pa i ti imas neke slicice kada grlis drugaricu otpozadi...ko zna sta ste posle radile??..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledale su slicice...pa i ti imas neke slicice kada grlis drugaricu otpozadi...ko zna sta ste posle radile??..![]()
Pod uticajem cega?????
Mislio sam da se to ne racuna...4 kom batobas neki dan sam gledao...kako se dvije djevojke zvakaju....predivan prizor...
PAS je najverovatnije skracenica od PsihoAktivnaSupstanca. Sipaju ti jedan pas u picje, kara$ se sa 15 crnaca i to se onda ne rachuna. Popije$ jedan PAS za devojachko veche i mirna si narednih 10 godina![]()
Nisam imala takva iskustva ....
nije mi cak ni zanimljivo da gledam dve zene kako se maze....ziva dosada bez one stvari...
pa i ti imas neke slicice kada grlis drugaricu otpozadi...ko zna sta ste posle radile??..![]()
...mazile smo se u krevetu
![]()
jesi ucestovao ili si samo gledao te likove,u stvari...ti samo volis da gledas :|Mislio sam da se to ne racuna...4 kom bato![]()
pa kako su "homici i lezbijke" ako nemaju iskustva sa istim polom? :|Homići i lezbijke, ako imate iskustva sa istim polom slobodno tipkajte.
PAS je najverovatnije skracenica od PsihoAktivnaSupstanca. Sipaju ti jedan pas u picje, kara$ se sa 15 crnaca i to se onda ne rachuna. Popije$ jedan PAS za devojachko veche i mirna si narednih 10 godina![]()