Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li neko zna gde u Srbiji mogu da kupim ove lakove?Da li ih prodaje neka parfimerija?Gde god da pitam,svi me bledo gledaju.....Nije mi btan ni brend ni cena.
Pise na bocici da je holo,ali ja imam jedan i to su samo sljokice,malo sitnije od onih standardnih,dok su ovi gore lakovi,koji se presijavaju.Nazalost,nisu isti Golden rose je rapav na dodir.
imas od china glaze....ja sam kupila dva komada....CH lakove ima su bg, ns i su koliko znam....oko 380 din su a i mozes da narucis preko neta.....alexandar cosmetics.....
imam
ovakav je samo na jakom vestackom svetlu a inace je na prirodnom mnogo svetliji i holo efekat se slabije vidi sto je meni lepse
Njih sam zvala juce i covek iz prodaje kaze da kolekcije OMG trenutno nema,ali da dobijaju robu iz uvoza na dve nedelje,tako da cu sacekati,ako ih pre toga ne nadjem u nekoj parfimeriji! Ovaj prvi mi je predivan!!
Meni se ne dopadaju bas holografski nokti.... narocito kad su nokti dugacki i jos tako nalakirani (kao te prve slike) ... to mi je bas ruzno.
Ja vise volim cistije boje, jednostavan ali uredan i lep manikir. Ali dobro, to je samo moj ukus