Holanđanin nestao u Srbiji

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Haška kancelarija Interpola traga za holandskim državljaninom Deirdorpom Florisom (59), koji je 23. marta ušao u Srbiju iz BiH i od tada mu se gubi svaki trag.


Policijska uprava u Prijepolju obaveštena je od Uprave za međunarodnu operativnu policijsku saradnju da je od Interpola Hag za licem Dierdorp Floris (1953) rođen u Holandiji, u gradu Wormerveer, raspisana međuarodna objava. Proverom u automatskoj bazi podataka granične policije utvrđeno je da je Dierdorp Floris ušao u Srbiju iz Bosne i Hercegovine 23.marta 2012.godine na graničnom prelazu Uvac.

Proverama je utvrđeno da je 14. aprila 2012. godine grupa planinara PD „Kablar“ Čačak, pronašla bicikl crvene boje i biciklističku torbu u kanjonu Mileševke na ušću Međanske reke u Mileševku. U prostorijama Policijske uprave u Prijepolju rodbina nestalog lica prepoznala je bicikl koje je vozio nestali Dierdorp Floris.

U više navrata policijski službenici Policijske uprave u Prijepolju, zajedno sa vatrogascima Vatrogasno spasilače čete Prijepolje, planinarima planinarskog društva „Kamena Gora“ i Gorskom službom spasavanja izvršili su detaljnu pretragu nepristupačnog dela kanjona reke Mileševke u dužini od 10 km i kanjona Međanske reke u dužini od tri km, u cilju pronalaska Dierdorp Florisa. U toku pretraga pronađeni su foto torba, plava pamučna maramica, kaiš od fototorbe, deo gumene torbe plave boje, bermude svetlo žute boje holandskog proizvođača, fluoroscentni prsluk narandžaste boje, šator plavo sive boje strane proizvodnje i torba od vreće za spavanje plave boje.

http://www.smedia.rs/vesti/vest/968...rpol-Potraga-Holandjanin-nestao-u-Srbiji.html
 
Jel su ga tražili u Nišu?

vutra---.jpg
 

Back
Top