Hodanje bez donjeg veša?

Mislila sam, a krivo napisala.... Ugl. mislila sam ovako tipa kad krenete negdje u grad, nisam mislila goli skroz, nego bez donjeg veša, tipa ja znam nekad kad mi je tlaka obučem samo trenerku bez donjeg veša i odletim do marketa...

Posle ti sve to vrati kad te uhvati...mada to ni tebi nije loše

Haha pa meni je to uglavnom i cilj:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Mislila sam, a krivo napisala.... Ugl. mislila sam ovako tipa kad krenete negdje u grad, nisam mislila goli skroz, nego bez donjeg veša, tipa ja znam nekad kad mi je tlaka obučem samo trenerku bez donjeg veša i odletim do marketa...

Aa u tom smislu,o da to cesto kad me mrzi da obucem grudnjak,a ponekad kad idem negde a znam da mi donji ves nije potreban i ne oblacim ga:zper:

Носим боксерице, па ми није нека разлика са или без доњег веша, немам разлога да идем без. Плус не би било хигијенски, шта ја знам, гаће мењам сваког дана, а панталоне на пар месеци, па не бих да их прљам без потребе.

Pominjao sam to negde već... bio je jedan period od par meseci kada nisam nosio gaće ispod pantalona i farmerki, trenerke i šorcevi logično nisu dolazili u obzir.

Isprva mi je bilo neprijatno, potom čudno, onda oslobađajuće, da bih na kraju ukapirao da to nije baš higijenski :lol:

Back