zivanche
Početnik
- Poruka
- 36
Ekipa jel prakticirate hodanje bez donjeg veša? Kad? Gdje? Koliko često?
Posebno me zanimaju odgovori od muškog djela ekipe.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad bih bio s takom jednom slobodnom i svestranom ribom poput tebe isao bih knezom go vazda<3Ekipa jel prakticirate hodanje bez donjeg veša? Kad? Gdje? Koliko često?
Samo u jednoj situaciji,kad sam u duzoj vezi sa nekim,znaci u situaciji kad delimo stan pa kad me iznervira nesto onda se setam tako njemu u inat....
U drugim situacijama ne
Uh, al mu napakostiš
Nije meni cilj da mu napakostim
Ali mnogi nisu mogli da se zadrze samo na gledanju
Samo u jednoj situaciji,kad sam u duzoj vezi sa nekim,znaci u situaciji kad delimo stan pa kad me iznervira nesto onda se setam tako njemu u inat....
U drugim situacijama ne
Ако ако мајке му га, још га натераш да гледа...
Haha da
Posle ti sve to vrati kad te uhvati...mada to ni tebi nije loše
Mislila sam, a krivo napisala.... Ugl. mislila sam ovako tipa kad krenete negdje u grad, nisam mislila goli skroz, nego bez donjeg veša, tipa ja znam nekad kad mi je tlaka obučem samo trenerku bez donjeg veša i odletim do marketa...
sexi<3Mislila sam, a krivo napisala.... Ugl. mislila sam ovako tipa kad krenete negdje u grad, nisam mislila goli skroz, nego bez donjeg veša, tipa ja znam nekad kad mi je tlaka obučem samo trenerku bez donjeg veša i odletim do marketa...
kad bih bio s takom jednom slobodnom i svestranom ribom poput tebe isao bih knezom go vazda<3
Gde piše da sam svestrana i slobodna?
sexi<3
Jel voliš ti da izađeš vani bez donjeg veša? I šta oblačiš kad nemaš donjeg veša?
to cemo u 4 oka kase vidimo<3
bujnu maštu imaš Daj imal koji muškarac da odgovori na ovo pitanje. Sveopšte je poznato da mi žene znamo ne obući donji veš kad idemo vani, al kakvo je stanje kod muškog djela ekipe
Možda bi i odgovorio kad ne bib imao sumnju da si klon, msm ajd se odluči za jedan dijalekt, dalmatinski ili beogradski...
- - - - - - - - - -
Tj. izgovor
cccc... kakve veze sad ima moj dijalekt s ovom temom? Šta se mora pisat baš na beogradskom il dalmatinskom dialektu, da nebi bila klon? Mislim jel ima negde pravilo foruma da se dijaletki ne smeju mešat?