my_myself&J
Početnik
- Poruka
- 12
moze malo zivotnih filoyofija, onako one koje vracaju u zivot, posto sam vec duze vreme u depresiji, i sad mi je doslo iz ... u glavu, da ipak hocu da zivim. Pozdrav
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AntunTun:smej se danas....sutra tje biti josh gore....
AntunTun:smej se danas....sutra tje biti josh gore....
Shta? Ja GlasNick? Shta ti pada na pamet? Pa taman sam prebacio 1000-arku, nemam nameru da pochinjem ponovo sa drugim nickom.AntunTun:el si ti piaf?...el mi komuniciramo?....daj avatar nedostaje ono u shta se gleda....kako ko d tebe?....aj zachatujemo temu i onako ne obetjava.....
my_myself&J:moze malo zivotnih filoyofija, onako one koje vracaju u zivot, posto sam vec duze vreme u depresiji, i sad mi je doslo iz ... u glavu, da ipak hocu da zivim. Pozdrav
da, da samo sto sam ja zensko, i ne radi se o tome, to je samo frazaVehrmacht:Postovani gospodine my_myself&J,
Ja bih hteo samo da Vas razalostim konstatacijom da ukoliko Vam je doslo iz penisa u glavu onda Vam sigurno nece biti bolje, jer je zapravo trebalo da se dogodi obrnuto!
da, mozda bi upalilo u svakom slucaju hvalapuer:Možda da probaš da 'digneš' nekoga pored sebe...to bi moglo da pomogne
...kod mene je iskustvo pokazalo da baš kad sam 'down' ako pogledam oko sebe i pomognem nekome to me nekako izvuče iz depre...neznam kako to da objasnim.....valjda ono minus i minus su plus...(znači samo na neko vreme promeniš ovo 'me,myself&I' u 'you,yourself&you'......pokušaj)
a evo ti i jednog možda korisnog sajta s citatima po temama...http://www.quotationspage.com/subjects/
my_myself&J:moze malo zivotnih filoyofija, onako one koje vracaju u zivot, posto sam vec duze vreme u depresiji, i sad mi je doslo iz ... u glavu, da ipak hocu da zivim. Pozdrav
druži se s ljudima, različitim, i svakog dana uradi ponešto.my_myself&J:moze malo zivotnih filoyofija, onako one koje vracaju u zivot, posto sam vec duze vreme u depresiji, i sad mi je doslo iz ... u glavu, da ipak hocu da zivim. Pozdrav