Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

Требаш се удати. Ти си дивна жена за коју је штета да се не оствари као мајка, јер ћеш подићи прекрасно потомство.

Treba malo da s priudaš i da probaš isti lebac da jedete,ako nisi...
Ako jesi-povlačim ša rekoh...:mrgreen:
A malkice si već prešišala idealno vreme za to...
Ja sam dobro prošao,ali mi mišljenje ipak na strani slobodnog,nevenčanog braka...
Odlična je to stvar biti ceo vek s verenicim-verenikom...:per:
A inače,nema garancije da ćeš naleteti na idealnog za tebe-probaš-baciš,probaš-baciš...sve dok ne nađeš...:lol:

Ajmo laganini, ja neću da se udam! Valjda sam dovoljno patrijahalno (ili kako se to kaže) vaspitan da bih bio "ponosan" (to se odnosi na one što paradiraju). A ni u nekom drugom smislu neću da se udam, bilo je prilika da se "udam" sa svoja dva kofera za neku koja nema šta nema. Problem je što stupanje u bračne (ili rekao bih mračne) vode po meni nije trgovina na berzi. A da nađem nekoga sa kim bih bio sretan a da tom prilikom imam sreće da uz tu sreću ide i nešto od čega i gde bi mogli da živimo, e to se još nije desilo. A i kada navikneš da postojiš sam i doguraš do mojih godina, teško se menjaš. Evo imam neku v.d. ženu sa kojom živim i za koju se iskreno nadam da će uskoro u Kuvajt. Mislim kod mene je došla sa idejom da ostane samo 20 dana do puta, ja ju naivno primih ali odužilo se tih 20 dana, skoro ko vučićeve "2 najviše 3 godine" do boljeg života. Ali oboje se nadamo da će uskoro u Kuvajt. Dakle kada relativno omatoriš teško se privikavaš na novonastalu situaciju, stekneš neke svoje rituale i navike i jako teško ih se odričeš. Zato i kažem, neću da se uparujem, a pogotovo ne pred zakonom i svedocima.

Treba malo da s priudaš i da probaš isti lebac da jedete,ako nisi...
Ako jesi-povlačim ša rekoh...:mrgreen:
A malkice si već prešišala idealno vreme za to...
Ja sam dobro prošao,ali mi mišljenje ipak na strani slobodnog,nevenčanog braka...
Odlična je to stvar biti ceo vek s verenicim-verenikom...:per:
A inače,nema garancije da ćeš naleteti na idealnog za tebe-probaš-baciš,probaš-baciš...sve dok ne nađeš...:lol:

A sta to da proba, pa da baci, :)

Muskarci u mojim godinama obicno krenu da razmisljaju kako je kasno, kako nisu razmisljali na vreme, kako su propustili prilike ... Ja bas nemam za cim da zalim. Niti sam se cimao oko toga niti sam imao prilike da se ozenim. To je tako u zivotu, ili ti se desi ili ti se ne desi. Isto je i sa zenama. Puno okolnosti na to utice.

Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

:lol:
Isto to samo sto ja necu da se udam ali pitanja ne izostaju i to na svakom porodicnom okupljanju... dosadilo mi da odgovaram na isto pitanje i babi i zabi... :lol:

- - - - - - - - - -

Ne nasedaj... jesi divna i sve to stoji ali to nije razlog za udaju..:D

- - - - - - - - - -

Muskarci u mojim godinama obicno krenu da razmisljaju kako je kasno, kako nisu razmisljali na vreme, kako su propustili prilike ... Ja bas nemam za cim da zalim. Niti sam se cimao oko toga niti sam imao prilike da se ozenim. To je tako u zivotu, ili ti se desi ili ti se ne desi. Isto je i sa zenama. Puno okolnosti na to utice.

Ko zna zasto je to dobro. Pusti da je trebalo desilo bi se..:D

Back