baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Ne nalaziš ispunjenje u sređivanju baštice, pravljenju zimnice koju niko neće da jede .......................... nisam to od tebe očekivao, ne, ne![]()
al ja volim da kuvam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nalaziš ispunjenje u sređivanju baštice, pravljenju zimnice koju niko neće da jede .......................... nisam to od tebe očekivao, ne, ne![]()

Ma svi smo lepi, uspeshni, jebozovni, bogati, obrazovani, pu pu da ne ureknem...![]()

al ja volim da kuvam...![]()

visokonaponska![]()

Ne znam čemu ovo iznošenje opšte poznatih činjenica ................. kakav gubitak prostora na kom se mogao naći neki kvalitetan post![]()

Ne moze se sve dobiti sto ocekujes , al dobices barem nesto.
Evo moje ponude Praces ves, kuvaces peglaces pravices zimnicu ,imaces decu.ZDRAVU.
Da se naci i neki dzukac, basta je takodje tu, Grcka ispada iz kombinacije odmah, kao i sva mora , Fruska Gora ponekad.
Ja samo ja naravno , sex svako vece nemoguca misija.![]()
Kakva bre udaja...samo Njega ti treba..![]()
![]()
![]()

Znas kad doktor kaze babi da joj treba nega?
"Njega,sinko,njega baba nije videla godinama"![]()
znam taj vic...
A znas li za babu i dizelaša u autobusu?![]()

Znam za dedu i dizelashicu...![]()

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

Da se mi povatamo malo,a?
Ono bratstvo-jedinstvo kao nekad![]()
Uostalom ne verujem u bratstvo i jedinstvo...
ako nađeš takvog koji će da ti ispuni ovo boldovano, obavezno mi javi gde si ga našla...![]()

ne'š se ti 'leba najesti

Tako mlada a vec Slovenka

Ih..da sam bar..odavno bi se udala..ili bar zivela na "koruzi" i muzla kesh..![]()

pa zenska
mislio sam da si vec nasla coveka s kojim bi podelila zivot
nekako sam bio uveren

svi ih gledaju al niko ne kupuje.E onda ih vreme malko nacne pojave se one flekice i bananama cena pocne da pada. Tad je vrlo tesko prodati bananu jer je prezrela .Banane se tad nude po 50 dinara i opet tesko idu.Proda se nesto ali vecinom zavrse u kontejnerima.Tako je i sa zenama .Foliraju se fantaziraju traze kojestarije , cekaju princa na belom konju , a kad ih vreme pregazi onda je dobar i magarac .....daj sta das. 
Da si zivela kod nas,stigla bi i da se razvedes,mi ovde ne gubimo vreme![]()