Hocu da se u filmu zabrane scene nasilja

Umri_muski

Legenda
Poruka
50.783
Znaci necu da gledam kako jedan kopa oci drugome
Necu da gledam kako mu macolom prosipa mozak
Necu da gledam kako mu polagano sece parce po parce koze...

Sve to nek zamene jednim pucnjem u glavu ako je smrt konacan ishod ili rastezanjem lancima ako je mucenje.

Da, tako se mozda gubi sva mastovitost perverznog autorskog i gledalisnog publikuma, ali za opste dobro i za prestanak rasta tih nasilnih perverzija, nesto mora da se ucini..
To pricam o krimi i akcionim filmovima, a ne o hororima, a i za horore da se uvede neko okvirno profilisanje...skoro sam gledao horor, jeste horor ali sam se smejao jer je i komedija...
Ali mora da se stane sa ovom spiralom smisljanja mucenja na TV i filmu...

Ja sam gledao black lotus 2023, bre ogadi mi se sve, ali nije zbog mog okretanja glave, nesto sto klinci ne okrecu glave kad se to desi u realu , a desilo mi se u realu bas slicno pre oko godinu dana...dva ludaka cepaju sipkama delove svoje koze tela i lica...
Ja sam taj sukob gledao iz loze iz busa koji je prolazio pored njih vrlo polako, uzas, ali sam posle izlaska iz busa gledao decu i decija lica.....e to je kuku si nam majko , osmesi i radost i osecaji moci....

Kompromis, iako i seks moze da se zameni odgovarajucim scenama, da se ne uplicem balkancima koji ni u pozoristu ne mogu da se smire dok ne vide golu sisu neke glumice...
ne bunim se protiv toga.....ali ovo za mucenje i kasapljenje doteralo cara do duvara....

Jel gledao neko "Srpski film"? 😁
Ja sam gledao Srpski film, jeste lud, ali to je kritika drustva i ljudi....totalna bez ikakve granice.
Ne savetujem ljudima koji su skloni perverzijama da ga gledaju, nije zdravo za njih...
Film moze da gleda samo jaka dusha sa zrelim stavovima o svemu...uopste nije zezancija film , u prevodu od onog covek moze da poludi....

Ne verujem da ga je neko gledao vise puta....nije ni potrebno.

Sve to nek zamene jednim pucnjem u glavu ako je smrt konacan ishod ili rastezanjem lancima ako je mucenje.

Da, tako se mozda gubi sva mastovitost perverznog autorskog i gledalisnog publikuma, ali za opste dobro i za prestanak rasta tih nasilnih perverzija, nesto mora da se ucini..
To pricam o krimi i akcionim filmovima, a ne o hororima, a i za horore da se uvede neko okvirno profilisanje...skoro sam gledao horor, jeste horor ali sam se smejao jer je i komedija...
Nije mi jasno ko vas tera da gledate te serije i filmove.Gledajte one turske i spanske serije.

pogledaj hororac "turisti" .............al prethodno napisi testament.

Back