- Poruka
- 25.486
Ali to ne piše u mom postu, pričali smo o našim zahtevimaSkraceni casovi su jedno a obustava nastave drugo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali to ne piše u mom postu, pričali smo o našim zahtevimaSkraceni casovi su jedno a obustava nastave drugo.
Nije u redu ni 30min. Ali s boljim pristupom moze biti dovoljno. Cak i online je bolje resenje od ovog terorizma .Ali to ne piše u mom postu, pričali smo o našim zahtevimazaključak, dajte bar 30 min, nema veze što ništa neće naučiti, nek se vodi da su se Čkolovali
![]()
Ok, objašnjavati tebi šta je sve pogrešno u prosveti i zašto se bunimo je zaista bespotrebno gubljenje vremena Domet tvojih ideja je, neka dece u školi i ok je to, imaš sva prava da to misliš za svoju decu. Kao prosvetni radnik a i kao roditelj, žao mi je svih koji ne shvataju suštinu problema.Nije u redu ni 30min. Ali s boljim pristupom moze biti dovoljno. Cak i online je bolje resenje od ovog terorizma .
TI si ta koja ne razume. Nemas pravo uskratiti obrazovanje deci da bi resavala tamo neke probleme s kojima deca nemaju veze. Ponosan sam na osobu pored mene koja drzi pune casove svojim ucenicima.Ok, objašnjavati tebi šta je sve pogrešno u prosveti i zašto se bunimo je zaista bespotrebno gubljenje vremena Domet tvojih ideja je, neka dece u školi i ok je to, imaš sva prava da to misliš za svoju decu. Kao prosvetni radnik a i kao roditelj, žao mi je svih koji ne shvataju suštinu problema.
Pozdravi osobu i uživajteTI si ta koja ne razume. Nemas pravo uskratiti obrazovanje deci da bi resavala tamo neke probleme s kojima deca nemaju veze. Ponosan sam na osobu pored mene koja drzi pune casove svojim ucenicima.
Na obrazovanjeTI si ta koja ne razume. Nemas pravo uskratiti obrazovanje deci da bi resavala tamo neke probleme s kojima deca nemaju veze. Ponosan sam na osobu pored mene koja drzi pune casove svojim ucenicima.
Ja sam roditelj, škola je kolevka života,i deca treba da budu u školi a ne na ulici.Roditelji po svemu sudeci podrzavaju zahteve. Jer nisu retardirani. Ne svi bar.
Za sta skolujes dete? Da bude bot kao ti?
PU!
Svi koji ćute na ovo što se dešava neka ćute i dalje ako misle da im je lepo. Odgovor prosvetara : ja sam u obustavi rada, ne znam kakve to veze ima sa bolovanjem ili godišnjim odmorom.Ja sam roditelj, škola je kolevka života,i deca treba da budu u školi a ne na ulici.
Šta da kažu rudari koji rade za 50.000din i oni su roditelji, ćute ljudi i rade,nisu na protestu,ja kao roditelj podržavam prave proteste, ove proteste su na žalost pretvorili u cirkus,posle 15min, pečenje, zabava,kolo se igra, nosi se štafete, pešače 80-130km zbog čega, šta time postižu.
I pitanje za prosvetare bez namere da ih uvredim,da li ste vi sada na bolovanju ili ste na godišnjem ili kombinujete jedno i drugo?
Opet kažem ne želim nikog da uvredim, kažem to zbog plate vaše, pošto niste u učionicama ne znam kako se vodite da li Vas ministarstvo prosvete vodi da radite,ili da ste na bolovanju ili da ste na godišnjem odmoru,ili kombinuju.Svi koji ćute na ovo što se dešava neka ćute i dalje ako misle da im je lepo. Odgovor prosvetara : ja sam u obustavi rada, ne znam kakve to veze ima sa bolovanjem ili godišnjim odmorom.
да буду мотачи каблова...највећа концетрација лажних интелектуалаца налази се у државним службама и политичким странкама...та скупина хохштаплера уништава садашњост и будућност Србије и њених грађанаNaravno da ne podrzavaju. Ako nije vucko moroni su ovo smislili.
Vecina roditelja nisu politicka zombeta vec normalni ljudi koja svojoj deci zele dobro.
Sto su za to kriva ova deca?да буду мотачи каблова...највећа концетрација лажних интелектуалаца налази се у државним службама и политичким странкама...та скупина хохштаплера уништава садашњост и будућност Србије и њених грађана
ко је крив за уништавање државе и народа...Сноудене, ниси ми одговорио на један коментар...избегао си реалну чињеницуSto su za to kriva ova deca?
Наравно да има родитеља који је важније да деца уче.Људи, спустите мало тај револуционарни занос, јако ружно пишете човеку који жели да његово дете иде у школу, има много таквих родитеља, не брукајте се више, није време спаљивања вештица, јахања попова. Дошло је време да будемо бољи људи, зар не траже и студенти то од нас?
Civilizacijski nivo(iskvarenost) naseg drustva.ко је крив за уништавање државе и народа...
Ne znam na sta mislis.Ponovi.Сноудене, ниси ми одговорио на један коментар...избегао си реалну чињеницу
Deci je i mesto u školama.Au, brate 50 strana. Krenuše li ta tvoja deca u skolu? Evo dovedi ih kod nas radi škola skrećeno.
Mojoj deci je mesto negde na Maldivima da se izlezavaju, kupaju i obezbedjuju dnevne potrebe za hranom pecanjem, recimoDeci je i mesto u školama.
Radim ja više od 8 sati pa se ne žalim,meni kao roditelju je bitnije da moje dete uči i da nauči u školi važne stvari,a ne da čim nešto nije ok da izađe na ulicu i da nosi transparent.Mojoj deci je mesto negde na Maldivima da se izlezavaju, kupaju i obezbedjuju dnevne potrebe za hranom pecanjem, recimoali ubedise nas nekako da je lepše da radimo 8 sati .
ova poruka Snoudenegde ces bolji primer od Aleksandra Vucica, parazita koji nema sekundu realnog radnog staza...Andjelko Vucic bio neki direktor u stampariji novca...posle toga, Andrej, upada u stampariju i tu je izvrsni direktor....sve sami paraziti na budzetu...
Pa lepo sam ti odgovorio na pitanje krize: Civilizacijski nivo(iskvarenost) našeg društva.)ova poruka Snoudene: gde ces bolji primer od Aleksandra Vucica, parazita koji nema sekundu realnog radnog staza...Andjelko Vucic bio neki direktor u stampariji novca...posle toga, Andrej, upada u stampariju i tu je izvrsni direktor....sve sami paraziti na budzetu...