Hoću da moja deca idu u školu

Nije u redu ni 30min. Ali s boljim pristupom moze biti dovoljno. Cak i online je bolje resenje od ovog terorizma .
Ok, objašnjavati tebi šta je sve pogrešno u prosveti i zašto se bunimo je zaista bespotrebno gubljenje vremena Domet tvojih ideja je, neka dece u školi i ok je to, imaš sva prava da to misliš za svoju decu. Kao prosvetni radnik a i kao roditelj, žao mi je svih koji ne shvataju suštinu problema.

Ok, objašnjavati tebi šta je sve pogrešno u prosveti i zašto se bunimo je zaista bespotrebno gubljenje vremena Domet tvojih ideja je, neka dece u školi i ok je to, imaš sva prava da to misliš za svoju decu. Kao prosvetni radnik a i kao roditelj, žao mi je svih koji ne shvataju suštinu problema.
TI si ta koja ne razume. Nemas pravo uskratiti obrazovanje deci da bi resavala tamo neke probleme s kojima deca nemaju veze. Ponosan sam na osobu pored mene koja drzi pune casove svojim ucenicima.

TI si ta koja ne razume. Nemas pravo uskratiti obrazovanje deci da bi resavala tamo neke probleme s kojima deca nemaju veze. Ponosan sam na osobu pored mene koja drzi pune casove svojim ucenicima.
Na obrazovanje

1739396787992.jpeg

Roditelji po svemu sudeci podrzavaju zahteve. Jer nisu retardirani. Ne svi bar.
Za sta skolujes dete? Da bude bot kao ti?
PU!
Ja sam roditelj, škola je kolevka života,i deca treba da budu u školi a ne na ulici.

Šta da kažu rudari koji rade za 50.000din i oni su roditelji, ćute ljudi i rade,nisu na protestu,ja kao roditelj podržavam prave proteste, ove proteste su na žalost pretvorili u cirkus,posle 15min, pečenje, zabava,kolo se igra, nosi se štafete, pešače 80-130km zbog čega, šta time postižu.

I pitanje za prosvetare bez namere da ih uvredim,da li ste vi sada na bolovanju ili ste na godišnjem ili kombinujete jedno i drugo?

Ja sam roditelj, škola je kolevka života,i deca treba da budu u školi a ne na ulici.

Šta da kažu rudari koji rade za 50.000din i oni su roditelji, ćute ljudi i rade,nisu na protestu,ja kao roditelj podržavam prave proteste, ove proteste su na žalost pretvorili u cirkus,posle 15min, pečenje, zabava,kolo se igra, nosi se štafete, pešače 80-130km zbog čega, šta time postižu.

I pitanje za prosvetare bez namere da ih uvredim,da li ste vi sada na bolovanju ili ste na godišnjem ili kombinujete jedno i drugo?
Svi koji ćute na ovo što se dešava neka ćute i dalje ako misle da im je lepo. Odgovor prosvetara : ja sam u obustavi rada, ne znam kakve to veze ima sa bolovanjem ili godišnjim odmorom.

Svi koji ćute na ovo što se dešava neka ćute i dalje ako misle da im je lepo. Odgovor prosvetara : ja sam u obustavi rada, ne znam kakve to veze ima sa bolovanjem ili godišnjim odmorom.
Opet kažem ne želim nikog da uvredim, kažem to zbog plate vaše, pošto niste u učionicama ne znam kako se vodite da li Vas ministarstvo prosvete vodi da radite,ili da ste na bolovanju ili da ste na godišnjem odmoru,ili kombinuju.

U ovoj gimnaziji nastavnici odbili da anketiraju roditelje.viber citat jednog roditelja:

Direktorka je zatražila od plenuma nastavnika da se roditelji po odeljenjima anketiraju da li su za nastavu s časovima od 30 minuta (kao štrajk kakav je predviđen po srpskom zakonu) ili nikako, kako je sad;

taj plenum (84 nastavnika je u njemu od 102, koliko ih je ukupno u školi) je, izgleda jednoglasno (neopovrgnuta informacija koja se mogla čuti), odbio da se radi ta anketa.

Naravno da ne podrzavaju. Ako nije vucko moroni su ovo smislili.

Vecina roditelja nisu politicka zombeta vec normalni ljudi koja svojoj deci zele dobro.
да буду мотачи каблова...највећа концетрација лажних интелектуалаца налази се у државним службама и политичким странкама...та скупина хохштаплера уништава садашњост и будућност Србије и њених грађана

да буду мотачи каблова...највећа концетрација лажних интелектуалаца налази се у државним службама и политичким странкама...та скупина хохштаплера уништава садашњост и будућност Србије и њених грађана
Sto su za to kriva ova deca?

Људи, спустите мало тај револуционарни занос, јако ружно пишете човеку који жели да његово дете иде у школу, има много таквих родитеља, не брукајте се више, није време спаљивања вештица, јахања попова. Дошло је време да будемо бољи људи, зар не траже и студенти то од нас?

Људи, спустите мало тај револуционарни занос, јако ружно пишете човеку који жели да његово дете иде у школу, има много таквих родитеља, не брукајте се више, није време спаљивања вештица, јахања попова. Дошло је време да будемо бољи људи, зар не траже и студенти то од нас?
Наравно да има родитеља који је важније да деца уче.

ко је крив за уништавање државе и народа...
Civilizacijski nivo(iskvarenost) naseg drustva.

Ali to nema veze s ovim terorisanjem dece kroz obustavu nastave. I kod strane okupacije nastava bi se trebala drzati.
Сноудене, ниси ми одговорио на један коментар...избегао си реалну чињеницу
Ne znam na sta mislis.Ponovi.

Poslednja izmena:
Mojoj deci je mesto negde na Maldivima da se izlezavaju, kupaju i obezbedjuju dnevne potrebe za hranom pecanjem, recimo :D ali ubedise nas nekako da je lepše da radimo 8 sati .
Radim ja više od 8 sati pa se ne žalim,meni kao roditelju je bitnije da moje dete uči i da nauči u školi važne stvari,a ne da čim nešto nije ok da izađe na ulicu i da nosi transparent.

ova poruka Snoudene: gde ces bolji primer od Aleksandra Vucica, parazita koji nema sekundu realnog radnog staza...Andjelko Vucic bio neki direktor u stampariji novca...posle toga, Andrej, upada u stampariju i tu je izvrsni direktor....sve sami paraziti na budzetu...
Pa lepo sam ti odgovorio na pitanje krize: Civilizacijski nivo(iskvarenost) našeg društva.)

I šta da rade moja deca u iskvarenom društvu?

ja ih učim da preskaču gomilice na putu. život i poštenje su individualni. ako drugi krade i zapošljava se preko veze njima to ne treba. ako drugi hede gomna trebaš li i ti?

medjutim, eto sad gebels me stavlja na muku. ne dozvoljava mi da ga zaobilazim? nema nastave. ne mogu to lako da zaobidjem.

teram decu da uče kod kuće. tako ćemo malo amortizovati ovo što nam rade oni koji u principu ne zaslužuju da ikad više rade u obrazovanju.

Poslednja izmena:

Koliko škola je odgovorilo na poziv da potpuno obustave rad: Ovo su podaci Ministarstva prosvete​

V. A.danas 13:02
Koliko škola je odgovorilo na poziv da potpuno obustave rad: Ovo su podaci Ministarstva prosvete 1
Foto: FoNet/Marko Dragoslavić

Prema podacima iz školskih uprava, od ukupno 1.773 škole, nastava se realizuje u 92 odsto škola, kažu za Danas u Ministarstvu prosvete

Kako napominju, u ovu brojku su uračunate i škole u kojima radi samo deo nastavnika i obrazovne ustanove u kojima časovi traju 30 minuta, ali nisu precizirali koliko škola je danas u zakonskom štrajku.

U osam odsto osnovnih i srednjih škola nema nastave, kažu u Ministarstvu.

Podsetimo, više neformalnih udruženja i sindikata pozvali su prosvetne radnike iz cele Srbije da danas i sutra potpuno obustave rad, a prosvetari iz Beograda su se okupili na protestu ispred Ministarstva.

Poslednja izmena:

Back