Hoću da moja deca idu u školu

Naravno da ne podrzavaju. Ako nije vucko moroni su ovo smislili.

Vecina roditelja nisu politicka zombeta vec normalni ljudi koja svojoj deci zele dobro.
Ja ne znam gde ti živiš i koji je to grad u pitanju, al imam utisak da je neka mala varošica, gde su navikli da im ocene sređuju lokalni moćnici kod učiteljica koje ne smeju da pisnu od takvih. Zato ste sada u šoku ako one štrajkuju, sram ih bilo, ko njima dozvolio da se više ne plaše takvih.

Ja ne znam gde ti živiš i koji je to grad u pitanju, al imam utisak da je neka mala varošica, gde su navikli da im ocene sređuju lokalni moćnici kod učiteljica koje ne smeju da pisnu od takvih. Zato ste sada u šoku ako one štrajkuju, sram ih bilo, ko njima dozvolio da se više ne plaše takvih.
Ma nema ko da mu cuva decu inace ga zabole za ocene i obrazovanje.

Zivim u Beogradu.

Kakve sad veze imaju lokalni mocnici s ovom zlocinom prema deci?

Tako dakle.Rodielji citaju tvoje misli.
Sve više me iznenađuješ, u kom to Beogradu ti živiš?? Većina nas je posala na viber roditeljskim grupama napismeno koji su naši zahtevi, ne verujem da igde u Srbiji, gde su prosvetni radnici u štrajku, roditelji ne znaju zašto, osim tebe. To mi sad otvara drugo pitanje, koliko si ti u stvari zainteresovan za školu tvoje dece ili ih doživljavaš kao uslužnu delatnost :mrgreen:

Sve više me iznenađuješ, u kom to Beogradu ti živiš?? Većina nas je posala na viber roditeljskim grupama napismeno koji su naši zahtevi, ne verujem da igde u Srbiji, gde su prosvetni radnici u štrajku, roditelji ne znaju zašto, osim tebe. To mi sad otvara drugo pitanje, koliko si ti u stvari zainteresovan za školu tvoje dece ili ih doživljavaš kao uslužnu delatnost :mrgreen:
Svi koji strajkuju su poslali poruke i imaju podrsku roditelja. Ne radi skoro ni jedna skola.
Svaka cast samo nastavite! Sta god da se desi osvetlali ste obraz prosvete.
I da se skine ona spodoba sa ministarske fotelje, dok ne pocne jos jace da trese glavu.

Skraceni casovi su jedno a obustava nastave drugo.

Back