@tab503 jesi umro kako je u drugom zivotu` spasio te Vanja mozda ? 

da smo pobedili iskulirali bismo jedno 10-20% poskupljenja bez zalopojkiNeću umreti, ali da sam pri tiketima i toj priči uopšte, iz ljubavi bih uplatila na svoj tim.
Iščekuj najbolje, ali budi spreman na najgore.
Šta sad... ako izgubimo, sve je to samo igra... a ako pobedimo... onako, moral nacije se diže u nebo i bićemo radosni dugo bez obzira na sve.
Kako nam Bog da.. mada Bog neće da se prlja tim igrama na sreću.
Spasava te Vanja glasaj goreNe verujem...![]()
Šta?Ne verujem...![]()
Iskuliraćemo i ovako...da smo pobedili iskulirali bismo jedno 10-20% poskupljenja bez zalopojki
Љубав је једно с реалност друго.Neću umreti, ali da sam pri tiketima i toj priči uopšte, iz ljubavi bih uplatila na svoj tim.
Iščekuj najbolje, ali budi spreman na najgore.
Šta sad... ako izgubimo, sve je to samo igra... a ako pobedimo... onako, moral nacije se diže u nebo i bićemo radosni dugo bez obzira na sve.
Kako nam Bog da.. mada Bog neće da se prlja tim igrama na sreću.
Kupi si meda i limuna skrticoPijem čaj od menta
🙈
Znam da imas samo te malo palim. Jos uvijek se sjecam slike od kada sam dosao na Krstaricu s onim svim silnim cokoladama🙈
Svega imam ali ne volim
Znam da imas samo te malo palim. Jos uvijek se sjecam slike od kada sam dosao na Krstaricu s onim svim silnim cokoladama![]()
Pogledajte prilog 1264777
Kakav je osecaj znati da umirete za par sati ` Vanja nas nece spasiti ` kako ovakvi naslovi uticu na nas nikakav zivot?
Isto je u Brazilu ` Argentini `Peruu svim zemljama gde para nema te idu ovakva zamajavanja da se ne misli o tome kako nista nemas dok fudbaleri menadzeri vlasnici imaju pare koje masa gledalaca moze da sanja.
Pazi, fudbaleri treba da igraju zbog sebe a kockari za sebe.Било би добро да изгубимо... Проћи ће тикет.![]()