- Poruka
- 6.984
sve ce uraditi ali svoje dzepove i novcanike nece staviti pod vandredno stanje...mislim na politicare srpske...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinjavam se, ali nema opcija - da, u oslobođenoj Prištini![]()
Bas me zanima hocete li slaviti novu godinu ako kosovo bude nezavisno 10 decembra evo ankete...
aha kao sto ste SVI bili i 99.Ako bukde konflikta vec po starom nas iz Sumadije nece stedeti ,za razliku od Beogradjana mi necemo ni moci slaviti jer cemo biti dole .
aha kao sto ste SVI bili i 99.
pa ne bih ja da omalovazavam bilo koji kraj Srbije i one koji su stvarno bili u ratu ili nedaj boze izgubili zivot ili zdravlje ,ali u nijednom ratu jos od prvog svetskog rata i eventutalno drugog mada u manjoj meri ,nije vise od 10% vojno sposobnih stanovnika Srbije drzalo pusku u ruci ni 91. ni 99. ,a pogotovo nisu isi SVI .Pa tako bi bilo i ovog puta mada nikakv konflikt nece biti moguc cak ni ako sipatri proglase nezavisnost jer sve jedno nasa vojska nema pristup Kosovu ,a oni sipari na jugu Srbije su suvise malobrojni i slabi da bi nesto ozbiljnije pokusali.Pa nismo branili mostove po Beogradu .(herojski)
Kosovo NIKADA neće biti nezavisno ako Srbija ne pristane na tako nešto.Bas me zanima hocete li slaviti novu godinu ako kosovo bude nezavisno 10 decembra evo ankete...
Naravno da nisam hteo nikog da omalovazavam ali najmanje odziva je bilo u Beogradu i Vojvodini a sto se vise blizis Kosovu veci.
Slavicu!
Naravno da nisam hteo nikog da omalovazavam ali najmanje odziva je bilo u Beogradu i Vojvodini a sto se vise blizis Kosovu veci.
ademe je.em ti majku albansku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja bih tvojoj mami dao orden, jer je ipak imala snage da odgaji takvog bolida.![]()
Ako bukde konflikta vec po starom nas iz Sumadije nece stedeti ,za razliku od Beogradjana mi necemo ni moci slaviti jer cemo biti dole .
upravo tako. mobilisace nas iz kraljeva, raske , kursumlije, krusevca, vranja, trstenika, jagodine, leskovca, prokuplja dok ce beogradjani kao i obicno "da slave po trgovima" ko sto su slavili 99te.
upravo tako. mobilisace nas iz kraljeva, raske , kursumlije, krusevca, vranja, trstenika, jagodine, leskovca, prokuplja dok ce beogradjani kao i obicno "da slave po trgovima" ko sto su slavili 99te.