Hocete li slaviti novu 2008 godinu ako kosovo bude nezavisno 10 decembra?

Hocete li slaviti novu 2008 godinu ako kosovo bude nezavisno 10 decembra?

• Hocu slavicu ne zanima me dal ce biti nezavisno kosovo!

• necu slaviti ako bude nekih sukoba!

• Ne znam videcu 10 decembra!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas me zanima hocete li slaviti novu godinu ako kosovo bude nezavisno 10 decembra evo ankete...

Odgovori u anketi nišu baš najsrećnije odabrani.

Novu Godinu ne slavim inače. A i da slavim, zašto je ne bih slavila ako Kosovo postane nezavisno? Ne slavi se kad se u porodici dešavaju neke tragične stvari, a državni problemi ne bi trebalo da imaju toliki uticaj na porodicu.

Pošto nemaš nikakvog uticaja na dogadjaje na Kosovu, nema potrebe da izigravaš žrtvu, osim ako nisi Srbin s Kosova. Onda stvarno nemaš razloga za slavlje.

A svi ovi koji su navodno potreseni dogadjajima na Kosovu, to izražavaju samo ovde, a u privatnom životu svako od njih živi normalno, bez obzira na dešavanja na Kosovu.

Prema tome, onaj ko slavi Novu Godinu, neka je proslavi onako kao to i inače radi.

Pa nismo branili mostove po Beogradu .(herojski)
pa ne bih ja da omalovazavam bilo koji kraj Srbije i one koji su stvarno bili u ratu ili nedaj boze izgubili zivot ili zdravlje ,ali u nijednom ratu jos od prvog svetskog rata i eventutalno drugog mada u manjoj meri ,nije vise od 10% vojno sposobnih stanovnika Srbije drzalo pusku u ruci ni 91. ni 99. ,a pogotovo nisu isi SVI .Pa tako bi bilo i ovog puta mada nikakv konflikt nece biti moguc cak ni ako sipatri proglase nezavisnost jer sve jedno nasa vojska nema pristup Kosovu ,a oni sipari na jugu Srbije su suvise malobrojni i slabi da bi nesto ozbiljnije pokusali.

Bas me zanima hocete li slaviti novu godinu ako kosovo bude nezavisno 10 decembra evo ankete...
Kosovo NIKADA neće biti nezavisno ako Srbija ne pristane na tako nešto.

Ako Kosovo jednostrano proglasi nezavisnost, pa čak i ako to podrže neke svetske sile, Srbija ne bi trebalo da potpiše tako nešto. To ne znači da će biti rata.

Ako bukde konflikta vec po starom nas iz Sumadije nece stedeti ,za razliku od Beogradjana mi necemo ni moci slaviti jer cemo biti dole .

upravo tako. mobilisace nas iz kraljeva, raske , kursumlije, krusevca, vranja, trstenika, jagodine, leskovca, prokuplja dok ce beogradjani kao i obicno "da slave po trgovima" ko sto su slavili 99te.

upravo tako. mobilisace nas iz kraljeva, raske , kursumlije, krusevca, vranja, trstenika, jagodine, leskovca, prokuplja dok ce beogradjani kao i obicno "da slave po trgovima" ko sto su slavili 99te.

Po obicaju ti uvek kazes malo al glupo u pm.... Otkud onda moj drug ostavi kosti na Kosovu u 20 godini? I zamisli rodjeni Beogradjanin. Drugi je poludeo....Naravno poslala ga u rat stoka ( naravno tvoja radikalska i Slobina )... Opet si Dzeri pokazao svoj kompleks.... kao i uvek....
Ko je bio uglavnom mobilisan kada je bilo s.ranje u Vukovaru? Da niste slucajno vi iz Raske oblasti? Ili su u prvim redovima nazalost bili Novosadjani i Beogradjani? I ljudi iz Vojvodine...

a sta tebe to briga, kad si rekao da ces u tom slucaju da bezis u rusiju?
dakle treba umesto da kazes "mobilisace NAS iz kraljeva", treba da kazes "mobilisace VAS iz kraljeva"....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back