Hocete li slaviti novu 2008 godinu ako kosovo bude nezavisno 10 decembra?

Hocete li slaviti novu 2008 godinu ako kosovo bude nezavisno 10 decembra?

• Hocu slavicu ne zanima me dal ce biti nezavisno kosovo!

• necu slaviti ako bude nekih sukoba!

• Ne znam videcu 10 decembra!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje tj. anketa je degutantna do bola.

Slično bi bilo : Ako ti umre keva 15 decembra, hoćeš li se veseliti 31.og ? Mislim ---:shock:
pa nije to isto nikako jer niko normalan ne bi slavio bilo sta da dozivi smrtni slucaj u porodici, dok bi ukoliko Kosovo dobije nezavisnost gotovo svi slavili ,kao sto su slavili i 92.posle Vukovara ,pa 96. posle Oluje i Srebrenice i svih tih godina kad se ginulo masovno na svim stranama ,pa onda slavilo se masovno i 2000. posle bombardovanja i rusenja zemlje i takodje velikog broja stradalih ,tako da ni sada nece biti drugacije .Mislim ja ne znam dal cu slaviti posto me docek nove godine ne impresionira narocito ,al ta odluka nece zavistiti sigurno od medjunarodne politike .

pa nije to isto nikako jer niko normalan ne bi slavio bilo sta da dozivi smrtni slucaj u porodici, dok bi ukoliko Kosovo dobije nezavisnost gotovo svi slavili ,kao sto su slavili i 92.posle Vukovara ,pa 96. posle Oluje i Srebrenice i svih tih godina kad se ginulo masovno na svim stranama ,pa onda slavilo se masovno i 2000. posle bombardovanja i rusenja zemlje i takodje velikog broja stradalih ,tako da ni sada nece biti drugacije .Mislim ja ne znam dal cu slaviti posto me docek nove godine ne impresionira narocito ,al ta odluka nece zavistiti sigurno od medjunarodne politike .

Preduhitri me, baš o ovome razmišljam.

Koji ste vi maloumnici pa to je cudo nevidjeno. To isto da kaze onaj u Frankfurtu "ma boli me **** za zemljotres i zrtve u Minhenu, mene ne efektira" ili isto tako neko iz Washingtona za Miami recimo i primera je mnogo da sada ne nabrajam. Ovakve gluposti mogu samo da se cuju od ovih nasih lokalnih budala. Vi ste svi nesto u grad-drzava fazonu, sve sto vas se licno ne tice danas, boli vas racku za sutra.

E Laci..........slicno je do kur*ca:roll::roll::roll:

Mislim , ajde sada jos provali kako ti je kosovo drago kao keva rodjena, pa da bacim komp kroz prozor, yebote.........:roll:

Ajde, ovako, ako je loš primer ... Jel bi slavio Novu godinu ako USA zabrani bilo kakvu posebnost Republike Srpske ?

Meni bi stvarno bilo loše. To ne znači da život ne treba da ide dalje i da bih zabranio bilo kome da se veseli nekoj drugoj stvari ... ali jednostavno, pitanje kao pitanje s takvom konotacijom je potpuno neumesno, ako znaš (ako sam bio jasan) šta sam hteo da kažem ?!

Bas tako potpuno si u pravu:!:

Kakva idiotska tema!!!
Evo i moj doprinos u gluposti ovakve diskusije:
Hoćete li djecu krstiti ako Kosovo dobije nezavisnost???
Hoćete li prati noge ako Zvezda razbije Bolton!!!
Hoćete li kupovati toalet papir kad bude opadalo lišće!!!
Hoćete li ići na svoju svadbu!!!
Dal bi ste imali pasoš, ako bi vam lična karta omogućavala da svuda putujete!!!
...
Mislim da je ovako glupa pitanja dostojna ove idiotske teme!!!

Koji ste vi maloumnici pa to je cudo nevidjeno. To isto da kaze onaj u Frankfurtu "ma boli me **** za zemljotres i zrtve u Minhenu, mene ne efektira" ili isto tako neko iz Washingtona za Miami recimo i primera je mnogo da sada ne nabrajam. Ovakve gluposti mogu samo da se cuju od ovih nasih lokalnih budala. Vi ste svi nesto u grad-drzava fazonu, sve sto vas se licno ne tice danas, boli vas racku za sutra.

Ti , bambi, kao dokazana budaletina, nalik miti i Jerryju, kao i Sonu........:D

Mozes da obuces crninu, i da mumlas oko svece, celu noc, udarajuci se rukama u glavu i cupajuci kosu..........to je tvoja privatna stvar...:roll:

Verujem da nije omashka:roll:
Ako zelis sve najlepse KOSOVARIMA, to znaci Siptarima.
Kosovar je rec siptarskog "porekla", da se tako izrazim, jer oni sebe tako nazivaju jos od vremena Envera Hodze, koji je prvi taj izraz upotrebio, kao sto rekoh, za Siptare, eliminisuci tako staru srpsku rec KOSOVCI.
KOSOVCI su Srbi.
Posto te "zabole" za Kosovo, tebi ovo objasnjenje nista ne znaci, ali, nek se zna:evil:

KOSOVCI pripadnici KOS-a (kontra-obavestajna sluzba) kasnije SDB ( sluzba drzavne bezbednosti )....

KOSOVCI ovo je ti je nesto novo komponovano sto jes jes...

Ajde, ovako, ako je loš primer ... Jel bi slavio Novu godinu ako USA zabrani bilo kakvu posebnost Republike Srpske ?

Meni bi stvarno bilo loše. To ne znači da život ne treba da ide dalje i da bih zabranio bilo kome da se veseli nekoj drugoj stvari ... ali jednostavno, pitanje kao pitanje s takvom konotacijom je potpuno neumesno, ako znaš (ako sam bio jasan) šta sam hteo da kažem ?!

Laci, tebi je , batice, dovoljno lose , i ovako , vidim:roll:

Kakva idiotska tema!!!
Evo i moj doprinos u gluposti ovakve diskusije:
Hoćete li djecu krstiti ako Kosovo dobije nezavisnost???
Hoćete li prati noge ako Zvezda razbije Bolton!!!
Hoćete li kupovati toalet papir kad bude opadalo lišće!!!
Hoćete li ići na svoju svadbu!!!
Dal bi ste imali pasoš, ako bi vam lična karta omogućavala da svuda putujete!!!
...
Mislim da je ovako glupa pitanja dostojna ove idiotske teme!!!
e ajd da se sa tobom slozim u potpunosti :lol::lol:

Ti , bambi, kao dokazana budaletina, nalik miti i Jerryju, kao i Sonu........:D

Mozes da obuces crninu, i da mumlas oko svece, celu noc, udarajuci se rukama u glavu i cupajuci kosu..........to je tvoja privatna stvar...:roll:

Hahahahahhaha koji si ti pacijent :P nisam ja pricao da li ce neko slaviti NG ili da li treba ili ne, vec koliko vas boli racku za sve sto se vas ne tice DANAS ... :D :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back