- Poruka
- 236
Bas me zanima hocete li slaviti novu godinu ako kosovo bude nezavisno 10 decembra evo ankete...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ces sa Tacijem i Cekuom da otvaras sampanj? :shock:Izvinjavam se, ali nema opcija - da, u oslobođenoj Prištini
hocu slavicu!
ko zeli da zivi na kosovu,nek ide tamo,a ne da laprda iz beograda...sto kaze Zoki,bole me za kosovo....slavicu i zelim sve najlepse kosovarima u novoj 2008.
kosovo je dato pre 8 godina...zar nekima to jos nije jasno ili slusaju sta trabunjaju onih 250 budala u skupstini
Verujem da nije omashka
Ako zelis sve najlepse KOSOVARIMA, to znaci Siptarima.
Kosovar je rec siptarskog "porekla", da se tako izrazim, jer oni sebe tako nazivaju jos od vremena Envera Hodze, koji je prvi taj izraz upotrebio, kao sto rekoh, za Siptare, eliminisuci tako staru srpsku rec KOSOVCI.
KOSOVCI su Srbi.
Posto te "zabole" za Kosovo, tebi ovo objasnjenje nista ne znaci, ali, nek se zna
Ono je faktički predato , a sada će biti i pravno i legalno nezavisno.I želim im progres i mir.
Ako je DATO, sto se preganjaju sad?!
ono sto sam video na kosovu,to su kosovari i priroda...srbi,albanci...isti su po ponasanju i govoru....svi su jednaki i ja ih zovem kosovari...a ti posto toliko volis kosovce,idi tamo i zivi sa njima
da bi neko stavljao lovu u svoj dzep ako ti to nije jasno..nema ovde nacije i drzave...bitni su interesi kako doci do sto vise kesa,pljackajuci sve sto vide
ono sto sam video na kosovu,to su kosovari i priroda...srbi,albanci...isti su po ponasanju i govoru....svi su jednaki i ja ih zovem kosovari...a ti posto toliko volis kosovce,idi tamo i zivi sa njima