Hocete li se pomiriti da u Srbiji nece biti napretka bar 15+ godina?

Cak i da sada se promeni vlast na izborima.

Hocete to reci i svojoj deci da je nerealno da ocekuju napredak narednih bar 15 godina?

Mislim treba sanirati stetu.

Drugo, iskreno mislim da se Srbija opet nece resiti UDBASA!
Laki se to sanira pohapse svi naprednjaci, pošalju na prinudni rad, zapleni sva imovina, raskinu štetni ugovori i krediti. Vrlo malo se gubi a kreće odmah u obnovu. Nešto slično kao posle drugog sv rata tj gotovo isto.

Pričao sam sa ozbiljnim advokatima na tu temu.

Laki se to sanira pohapse svi naprednjaci, pošalju na prinudni rad, zapleni sva imovina, raskinu štetni ugovori i krediti. Vrlo malo se gubi a kreće odmah u obnovu. Nešto slično kao posle drugog sv rata tj gotovo isto.

Pričao sam sa ozbiljnim advokatima na tu temu.
Ti si zaista veliki optimista.
Štetu koju su decenijama unazad napravili nemoguće je popraviti ni za 3x toliko vremena.

Da li je ok da spremite decu i da im kazete depresivne vesti ili ste ipak za to da ih lazete kao nekada da postoji Deda Mraz?
Eto ni to ga nisam nikada lagala. Znao je da mama i tata kupuju paketiće za Novu godinu. Sa decom treba pričati kao sa odraslim osobama. S tim početi što pre.
Ostavite sve štitove i staklena zvona.
Za njihovo dobro.

Eto ni to ga nisam nikada lagala. Znao je da mama i tata kupuju paketiće za Novu godinu. Sa decom treba pričati kao sa odraslim osobama. S tim početi što pre.
Ostavite sve štitove i staklena zvona.
Za njihovo dobro.
Mene su slagali tipa uci skolu, zavrsis fakultet i ti si onda baja... U fazonu imas dobar zivot.

Koja laz!

Back