Hocete dobro placen posao, i da putujete po svetu i da nadjete idealnog partnera .....moze skupo da vas kosta...

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596

Madjunarodni sindikat droge vrbuje muskace i zene, da ih zloupotrebi da svercuju drogu, a da ovi i ne znaju, ako prodju dobro je, ako ih uhvate idu u zatvor ......​

How this mum was duped into smuggling drugs​

Sami ste, trazite srodnu dusu na internetu, i nadjete. Salje poruke svaki dan, j love you, uvlaci se pod kozu, prica ono sto zelite da cujete...Predlaze posao da radite sa na pr umetnicka dela da putujete po svetu i da ih prenosite...San snova, nasli ste idelanu osobu na svetu koja vas voli tj obozava ( vi to mislite ), idealna posao...i kada treci put dodjete na aerodrum u Kambodzu, osoblje kaze ajmo u sobu, poderu kofer nadju beli prh testiraju i kazu heroin..e onda nastaje pako. Niti vas je neko voleo, niti ste bili agent umetnickim vrednostima, nego ste bili iskorisceni i zavrsicete u zatvoru.....

Evo ti primer iz Srbije,
Dodje covek , iz vlade, poznat , iz skupstine i kaze medju odredjenim studentima, predstavnicima, treba mu neko ko ce da potpise prijem nekih sredstava za omladinu i studente...
Ko se javi , potpise, vrednost prijema, milion i po evra, i zaradi 200 000e u cugu...

Jos mu posle nadju posao na RTS, jer je njihov...
Naravno jos par puta mu nameste da bude izabran kao predsednik studenata, sad nije vise za blagajnika, ili samo u rukovodstvu sad je za predsednika..

Slicno je i za mnoge druge poduhvate....
Treba ti zena, zasto , da se odradi donacija od 2 miliona evra, za energetiku i za zene..
Nadje se, i 50 000e je dobro za dzep..

To sto nije proslo za kambodzu , to je zato sto gledaju mnogo filmove gde je glavna nagrada za neku najvecu pljacku i muljazu , 30 000e, i to je kao life ultimate cilj..

Ja bas gledao neki film , jos nov, i kao 30 000 pa ce da se skrasi ...i gledam da li iko reaguje....30 000e je zaebancija, nece covek da razmislja ako mora da se rizikuje vise od 1h , i da ostaju tragovi , nego kao kad ti kaze na ulici idi odnesi 100 000e tu i tu , tvoje je 1000e, ima toga po BG...
Nije kriminal , mislim mozda je prekrsen zakon ali nije kriminal u smislu veze nego je zbog necega bitan kesh a ne transfer...

samo naivan moze da pomisli da ce neko preko oglasa ili po preporuci da nalazi ljude da mu prenose robu.
to rade ljudi zaposleni u firmi i tacno se zna poreklo robe ako se nesto desi.

ovako da nosi neciji kofer prerko granice moze samo gloopa osoba.
Ima tip koga ja ulovih kad je hteo da mi pljacka torbu , koji krade kofere na aerodromu , ne znam kako mu polazi za rukom, ali ceka neko vreme na kruznom sistemu , pa valjda zna da proceni dobro i on i zena mu stalno maznjavaju kofere sa BG aerodroma...

Ne znam kako ih ne provale,

Back