Hoćete da uvedemo sankcije Rusiji a ne date našoj vojsci na Kosovo po rezoluciji 1244?

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.447
"Ja sam Crnogorac, i Slobodan, od oca i majke Crnogoraca! Slobodan je bio Srbin zbog karijere" - Borislav Milošević

Najveći Srbin ikada

62799_slobodan-milosevic-foto-profimedia_share.jpg

Mi vičemo: Slobo mi te volimo!
A on odgovara: Volim i ja vas!
.........zbog karijere, ko i svaki crnogorac. Oni ce postati i siptari i sudanci......samo ako im to donosi fotelju.

radeta62

Buduća legenda
Poruka
41.955
Nesko nemoj da si dete kakva vojska,voditi siri rat ne mozes sa 30.000 aktivne vojske.Ovo sta imas u aktivnoj vojsci pola su trbonje koji su tu samo da bi sebi i porodici obezbebedili neku egzistenciju.Nemas rezervni sastav, nisu obuceni pusku da rasklope a kamo li top ili neko drugo savremenije naoruzanje.Da bi vodio rat treba ti bar 100.000 dobro obucene i naoruzane rezerve Srbija to sada nema.Ovo sta Vucic ima i salje na administrativnu liniju je pichkin dim to siptari uniste za jedan dan.Sta mislis da oni ne znaju sa cim mi raspolazemo.Dobili su oni oruzje od zapada obuceni su da obaraju helikoptere i avione da unistavaju tenkove,transportere i Vuciceve nabudzene kamione od JNA.Zato prvo skoci pa reci hop!

Omni

Ističe se
Poruka
2.276
ali bice upisan kao izdajnik... dzabe masta o tome da bude upisan kao neki veliki drzavnik koji je gradio ovo ili ono...

Istoriju pišu pobednici.

A pošto je on u Srbiji uvek pobednik on će pisati istoriju.
Moš mislit kakva će to istorija biti...

Šolak, Đinđić i Đilas će biti izajnici i glavni krivci što je Srbija izgubila a onda i priznala Kosovo.

A on će biti veliki srpski heroj. Njegov sin posebno. Ima vazda činova da dobije njegov sin pa i neku značajnu fotelju. Mora da poštujemo naše heroje.

canavaro

Aktivan član
Poruka
1.330
Ni Rusija ne priznaje Kosovo i hoce da ulozi veto pre Srbije u SB, a u ostalom nas je NATO bombardovao, uzeo nam Kosovo, i dalje nas drka oko svega i svacega.. Kad je neka frka, Rusi su se jedini oglasavali i pruzali podrsku, ostali su na strani Siptara, cak i neki Srbi!
bas smo imali koristi od njihovog "oglasavanja i pruzanja podrske"....
dok su pljustale bombe po Srbiji nigde ih nije bilo, cutali k'o p*cke... kad se zavrsilo bombardovanje usli demonstrativno na Kosovo sa 5 tenkova, pa ih odande najurili za jos brze nego sto su dosli!
to je cela podrska od Rusije. mogu samo da kazem... hvala lepo, niste trebali!

radeta62

Buduća legenda
Poruka
41.955
Никада више оваквог мудоње у Србаља бит' неће!
Za njegovo vreme bar smo imali vojsku koja se uspesno suprostavila nato fasistima danas je nemas.Sve je unisteno od vojske do drzave.Danas se p*ederi i lezbejke vencavaju,prodaju srpska deca,uvozi genetski materijal,LGBT koalicija vodi drzavu.Propast.

Omni

Ističe se
Poruka
2.276
dok su pljustale bombe po Srbiji nigde ih nije bilo, cutali k'o p*cke... kad se zavrsilo bombardovanje usli demonstrativno na Kosovo sa 5 tenkova, pa ih odande najurili za jos brze nego sto su dosli!

Još gore je nego što misliš.

Malo ljudi to zna, ali Kosovo je Moskva obećala Albaniji još tokom 50tih godina prošlog veka. Ideja da Kosovo pripadne Alabaniji nije nastala u Vašingtonu nego u Moskvi ondašnje imperije Sovjetskog Saveza koja je drmala svetom od Kube do Severne Koreje.

Albanija je bila u Varšavskom paktu i kako bi i ona učestvovala u sankcijama i embargu Jugoslavije njima je obćeano Kosovo, Mađarskoj i Rumuniji Vojvodina, a Bugarskoj istočna Srbija.

To je period istorije koji se često naziva "Staljin Tito raskol" iliti ljubav bratskih naroda. Može svako da prouči. To je ono kad je Tito pisao Staljinu: Prestani da šalješ ubice na mene, petoricu sam već uhvatio. Ako ne prestaneš, ja ću poslati jednog u Moskvu i neće mi trebati drugi.

Ima ljudi po Srbiji, naročito po istočnoj Srbiji, koji se sećaju tih sankcija, zavladala glad, pa amerikanci bacali hranu iz aviona. Tumanova jaja. Mleko u prahu. Konzervirana hrana. Ima ljudi koji se sećaju, kaže kakva je glad bila, ništa lepše nije pojeo od trumanovih jaja. Marmelada na primer. Nikad nisu ljudi videli to. Konzervirana hrana. A Truman je inače bio prešednik Amerike tada.

Kako je tok istorije išao to je i ozvaničeno kada su se sastali na Malti.

Čutanje znači odobravanje.
To je već sve bilo dogovoreno sa obe strane spektruma političke moći. Jedino srpsku stranu niko ništa nije pitao jer mi smo apsolutno nebitni. Dobiješ čvrgu u glavu.

Bila je ona sarkastična podla sprdnja u ruskoj dumi za vreme bombardovanja da će Srba stvarno ostati za ispod jedne kruške. Čitaju rusi kremansko proročanstvo majku mu staru.

Kinezi se isto uskuččili tek kad su im ambasadu bombardovali. Tek kad su im ambasadu bombardovali onda može hitan sastanak saveta bezbednosti. Onda sve može. A kad po nama preše, onda nikom ništa.

Mi ćerali albance po Kosovu 1998. godine. Propali pokušaj oluje na Kosovu. 50 godina ih naseljavali a onda ajde da ih ćeramo. Legija kad dođe sa crvenim beretkama Albanci sami bježe. Kad on dođe Alaha niđe nema. Divljaci ovi teroristi. Al oluja može kad se sve strane dogovore, al ne može oluja a niko se nije dogovorio. Onda krk osiromašeni uranijum. Batina po dupetu.

Omni

Ističe se
Poruka
2.276
Никада више оваквог мудоње у Србаља бит' неће!

Gospodin doktor Aleksandar Vučić!

Em Srbin, em pedder!

Ljudina, patirijota, nacionalista, veliki državnik, naučnik i profesor, pisac, političar pro-ruske, pro-zapadne i pro-kineske orijentacije, svetski čovek, mudarc, filozof i suvi genije.

ljubota

Poznat
Poruka
8.176
Košare je mesto gde sam lično bio tako da ovo što pišeš je više od neprijatelja to je terorizam nad poginulim herojima Srbije.
GOLI OTOK BI OTVORIO ZA TAKVE KAO ŠTO SI TI.
Vas ,takozvanih heroja sa Košara,sada u 2022 -oj, ima 3 puta više nego 1999...
To neka veštačka oplodnja ili šta?
Moj komšija bio u to vreme na operaciji hemoroida u Beogradu,a sada ga vidim u tom spotu
Jadni oni koji su poginuli,od takvih se sad u grobu prevrću...

maybell

Domaćin
Poruka
3.767
e, sad oni su krivi sto nas nisu branili (tad je bio Jeljcin i zemlja u haosu), a ovi sto su nas bombardovali, njih ne krivite!

dixieland

Domaćin
Poruka
4.695
Vidimo kako su od iste naše države ''nagradjeni'' Junaci sa košara.
Sramota je ako stalno treba pisati o nepravdi da bi se ispravila. To je znak da ministri ne misle unapred .

A i tako mnogi drugi koji su učestvovali u odbrani Srpstva, Srbije i Jugoslavije.
Jad i beda od državnog interesovanja za njihov standard i zdravlje . Ne samo Srbija, nego i Crna Gora, Bosna ...
......................................................................................................................................................................................
Da ne pričamo kako su druge Evropske a naše suparničke zemlje isplaćivale pomoć i penzije svojm vojnicima.