Kako bi glasilo pitanja kada žena zaprosi muškarca? "Hoćeš li da se oženiš za mene" ili nekako drugačije? Šta mislite?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gramatički ''hoćeš li se oženiti mnome''.
Postoji.To je neko mitsko pitanje, koje ne postoji u realnom univerzumu postojanja.
Koja glupost.Razmisli malo o srpskom recniku.Kako bi glasilo pitanja kada žena zaprosi muškarca? "Hoćeš li da se oženiš za mene" ili nekako drugačije? Šta mislite?
neću..nisam gej a i nisi me baš impresionirao nastupom na forumuHoćeš li da se oženiš za mene?
Mnome? Tobome ne.Gramatički ''hoćeš li se oženiti mnome''.
I te noci sretoh tebeHoces li se brinuti o mene
jok...gramaticki ispravno je kada ga zapita cvrkucuci: da li mogu da prespavam kod tebe?Gramatički ''hoćeš li se oženiti mnome''.
To obično biva ovako:Kako bi glasilo pitanja kada žena zaprosi muškarca? "Hoćeš li da se oženiš za mene" ili nekako drugačije? Šta mislite?
Žile, ne budi mi bolne uspomenejok...gramaticki ispravno je kada ga zapita cvrkucuci: da li mogu da prespavam kod tebe?
posle toga sve ide nizbrdo po njega ako je dobra dusa pa je primi na uranak ko onu juliju sto je primico .
Ja sam imao situaciju "ne znam na čemu sam".To obično biva ovako:
-misliš li ti da se ženiš konju? Šta sam ti ja?? Ako i dalje nameravaš da me zavlačiš reci mi kao čovek
To je izraz koji može da se odnosi i na vezu.aj da pođemo.
pa dodaj samo kod matičara pa u crkvu...To jw izraz koji može da se odnosi i na vezu.