Hoćemo li uvesti 5G mrežu ili ne?

mada kod drugog primera 4g varijanta ima bolju kameru iako kazu da bolji procesor donosi bolje slike

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_11_pro-review-2391p5.php

Still, these photos are much better than the ones we got from the Redmi Note 11 Pro 5G with its identical 108MP camera. It seems the processing is different on the two Redmi Note 11 Pro models, and the 4G version has the better on

Dobro, to je istina. Ostaje činjenica da raznovrsne novotarije neće biti moguće bez 5g. Recimo upotreba autopilota na kolima. Lično je ja nikad ne bih ni odobrio, ali pošto država jeste podsetiću vas kako je momak u Tesli to probao u Beogradu i moćan sistem se pogubio.

Dobro, to je istina. Ostaje činjenica da raznovrsne novotarije neće biti moguće bez 5g. Recimo upotreba autopilota na kolima. Lično je ja nikad ne bih ni odobrio, ali pošto država jeste podsetiću vas kako je momak u Tesli to probao u Beogradu i moćan sistem se pogubio.
To što nije uspelo iz prve nije razlog za zabrane: ko uvodi propise protiv progresa toliko zaostane da mu oni koji tehnički uznapreduju posle donose sve odluke i prepuštaju baš sve posledice tih odluka.

Svako tehnološko zaostajanje je neuporedivo opasnije od bilo kakve lude vlasti i glupe ideologije, loša vlast se smeni, al kad postaneš kolonija onda malo teže.

To što nije uspelo iz prve nije razlog za zabrane: ko uvodi propise protiv progresa toliko zaostane da mu oni koji tehnički uznapreduju posle donose sve odluke i prepuštaju baš sve posledice tih odluka.

Svako tehnološko zaostajanje je neuporedivo opasnije od bilo kakve lude vlasti i glupe ideologije, loša vlast se smeni, al kad postaneš kolonija onda malo teže.
Razlog za zabranu igranja sa samovozećim vozilima je prosto u tome što ne postoji čovek kojem nikad nije zabagovao kompjuter ili telefon. Šta biva kad se to desi sa softverom u autopilotu?
Ne. čovek mora uvek biti upravljač u svemu, a svako usavršavanje mašina u cilju pomoći upravljaču, znači čoveku je dobrodošlo.

Daj neki speed test iz prve ruke :)
Kod mene je to isto 4G, 5G
IMG_20231204_193204.jpg

IMG_20231204_193242.jpg

Back