Hoćemo li uvesti 5G mrežu ili ne?

Da ali opet je elektricni sporet primer minimalnog zracenja. Mada, ja imam zanimljivu situaciju da mi je sporet preko instalacija u sprezi sa kompjuterom i emituje se neka radio frekvencija koju ne mogu da otkrijem detektorima ali osecam subjektivno na kompjuteru kad god nije iskljucen osigurac (za sporet, dok radi kompjuter)
Rerna elektricnog sporeta ima veoma veliki procenat zracenja.

Citao sam ranije negde neki tekst,gde je pisalo da kuvari imaju veliki problem sa prostatom,a kuvarice na delove za oplodjenje.ne znam da li si primetio,ako si gledao skoro,neku emisiju o kulinarstvu da su podigli sporete na odredjenu visinu i odredjene delove prostorije,gde osobe koje rade sa njima nisu u velikom prisustvu ispred sporeta.

kako da infracrveno ne uzimaš u obzir, i imaš sada još goru situaciju, cela kuća ili stan , a o kancelarijana da ne pričamo su zbir kilometarskih žica sa zračenjem 50Hz, zar ovo nije ništa
Ima 50 Hz i u selima, oko ulicnih vodova, moze biti desetak puta vece nego u centru Beograda, i u sirotinjskim kucama gde su lose instalacije... nabavi detektor i vidi...
Dok na trgu republike recimo te frekvencije nema uopste... mada je maksimalno ozracen baznim stanicama...

Ima 50 Hz i u selima, oko ulicnih vodova, moze biti desetak puta vece nego u centru Beograda, i u sirotinnjskim kucama gde su lose instalacije... nabavi detektor i vidi...
Dok na trgu republike recimo te frekvencije nema uopste... mada je maksilano ozracen baznim stanicama...
tačno u pravu si , o tome i pričamo, da ima više nego opasnih zračenja iz kojekakvih izvora nego što je ova satanizirana 5G mreža

Elektronski smog ... šta je to? :confused:
EM talasi iz raznoraznih izvora zračenja koji se prostiru kroz vazduh i utiču nepovoljno na biologiju živih bića....
naprimer zna se odavno da nije baš zdravo živeti ispod dalekovoda i pored velikih antena...sada sa tolikom količinom EM talasa koja se prostire kroz vazduh svuda oko nas sve više je nezdrav boravak bilo gde na Zemlji...

EM talasi iz raznoraznih izvora zračenja koji se prostiru kroz vazduh i utiču nepovoljno na biologiju živih bića....
naprimer zna se odavno da nije baš zdravo živeti ispod dalekovoda i pored velikih antena...sada sa tolikom količinom EM talasa koja se prostire kroz vazduh svuda oko nas sve više je nezdrav boravak bilo gde na Zemlji...
Znači pocrkaćemo svakako. Mada ne bi živeli večno ni bez toga.
Kako je onda moguće da je sad prosečan životni vek duži nego pre 100 godina kad tih silnih navodno štetnih zračenja nije bilo.

Znači pocrkaćemo svakako. Mada ne bi živeli večno ni bez toga.
Kako je onda moguće da je sad prosečan životni vek duži nego pre 100 godina kad tih silnih navodno štetnih zračenja nije bilo.
higijena...ranije su se ljudi kupali i prali ruke mnogo ređe ...retko ko je imao tekuću vodu...zamisli da za svako kupanje trebaš da napuniš veliko bure vodom koju pumpaš iz bunara i još i da je zagreješ na vatri...

a imamo i farmaciju kojoj je u interesu da te čini što duže bolesnim ali živim...

higijena...ranije su se ljudi kupali i prali ruke mnogo ređe ...retko ko je imao tekuću vodu...zamisli da za svako kupanje trebaš da napuniš veliko bure vodom koju pumpaš iz bunara i još i da je zagreješ na vatri...

a imamo i farmaciju kojoj je u interesu da te čini što duže bolesnim ali živim...
Mhm, pa zašto onda ti farmaceuti kad su tako moćni ne srede da nemamo 5G jer bi po toj priči onda živeli još duže i još više plaćali lekove?

Back