borislavce
Početnik
- Poruka
- 7
Zatvaram temu.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima na sajtu,ovde smo jer nam je potraban savet..pokusavamo vec godinu dana da napravimo bebca ali ne ide nam...mojoj zeni su menstruacije neredovne i tesko je odrediti plodne dane...pokusali smo i sa MaybeBaby ali cini mi se da je nepouzdan posto jedan dan pokaze da je plodan pa tri dana nista pa onda opet pokaze...Ne znamo koliko zena ima plodnih dana u toku ciklusa,kada je najbolje vreme za bebe?!...Molimo vas,ako neko ista zna o tome..Pomagajte!!!!
Pozdrav svima na sajtu,ovde smo jer nam je potraban savet..pokusavamo vec godinu dana da napravimo bebca ali ne ide nam...mojoj zeni su menstruacije neredovne i tesko je odrediti plodne dane...pokusali smo i sa MaybeBaby ali cini mi se da je nepouzdan posto jedan dan pokaze da je plodan pa tri dana nista pa onda opet pokaze...Ne znamo koliko zena ima plodnih dana u toku ciklusa,kada je najbolje vreme za bebe?!...Molimo vas,ako neko ista zna o tome..Pomagajte!!!!
Hvala na odgovoru,bili smo kod ginekologa i na raznim pregledima i sve je ok sa zdravljem,ali jednostavno ne ide pa nas malo hvata i nervoza i stalno mislimo o tome..
Беба се не прави тако што се рачуна кад су плодни, а кад не плодни дани.
Беба се прави тако што морате имати континуиране сексуалне односе данима, да не кажем месецима.
Нема јасног правила кад су дани плодни, посебно не код жена које имају неуредне циклусе.
netacno netacno i netacno.
beba se pravi u plodnim danima jer neplodnim to nije izvodljivo.
sto se tice kontinuiranih odnosa tako se moze dobiti samo iritacija a beba jok.za trudnocu nije potreban kontinuitet nego zdravlje
a za neredovne cikluse su najcesce krivi hormonski poremecaji i to se leci da bi se ciklus doveo u red.
i mozda u opste nije problem do zene nego do lenjih spermatozoida,a to se opet u velikom broju slucajeva moze dovesti u red.