Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hoce me boleti? PA hoce u pocetku, ali posle ce ti biti lepo....
Знам из виђења једну која је са једним из Нигерије-комшије су ми. Али је мало повучена цурица, па нисам успела да је ухватим да брбљамо! Само сам чула од неких људи који је знају да се сели тамо са њим за који месец Ја сам била у Судану, идем за Нову Годину, али за селидбу сам рекла свом будућем мужу... "Нека миробљубивија држава, води ме сутра. Судан, тек тамо кад нам деца буду велика." Казао је ОК
Колико год да ме привлачи Црна Африка, државе попут Судана, Нигерије, Конга и околине НИКАД не би биле мој избор за живот док сам млада и за рађање и развој деце... Зајеби ти то!
Још једном се извињавам ако сам омашила тему, а онима који не разумеју зашто о томе пишем овде... Реци ми, кад би ти се десило нешто у животу што ти сруши све снове и одузме оне године кад требаш само размишљати о лепом... зар ти не би било лакше да причаш, поготово ако си годинама то гушила?